عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی خواهید دید.

مواد لازم

آرد گندم ۳ لیوان سرخالی
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک مقداری

طرز تهیه نان شیرمال کشمشی

۱. پودر خمیر مایه را با ۲ قاشق آب گرم (داغ نباشد) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و ۵ دقیقه بگذارید بماند.

۲. درون کاسه‌ای تخم مرغ، کره آب شده، شیر، شکر، خمیر مایه آماده و مقدار بسیار کمی نمک (نوک قاشق) مخلوط کنید.

۳. سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید.

۴. خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید. (خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد، اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست).

نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد.

۵. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت ۳ ساعت استراحت دهید.

(برای استراحت دادن خمیر باید داخل کاسه‌ای بزرگ را چرب کنید. خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی آن را ۳ ساعت بپوشانید)

۶. پس از ۳ ساعت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.

۷. سه قسمت از خمیر را بصورت نوار‌های بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید.

می‌توانید انواع مدل‌ها مانند گل، اشکال هندسی و … را با خمیر درست کنید.

۸. برای رومال مقداری کره آب شده و ۱ زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیر‌ها بزنید.

نکته: در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی نان شیرمال کشمشی بپاشید.

۹. خمیر‌های آماده را درون سینی فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه به خمیر‌ها استراحت دهید. (برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است).

۱۰. پس از استراحت، سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده‌اید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

۱۱. در پایان پخت میتوانید گریل بالا را ۲ دقیقه روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود، نان‌ها را پس از خنک شدن سرو کنید.
نکات

خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند.
ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان‌ها خواهد شد.
در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را ۲ برابر کنید.
استفاده از کشمش اختیاری می‌باشد و بجای آن از گردو هم می‌توانید استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه راحت الحلقوم در مایکروفر

    مواد لازم برای راحت الحلقوم در مایکروفر یک سینی مربعی ۲۰ سانتی آب سرد ۲ و نیم فنجان نشاسته ذرت سه چهارم فنجان + نصف فنجان برای آرد پاشی شکر ۳ فنجان...

  • طرز تهیه پیتزای سیب زمینی ترکیه ای

    مواد لازم برای پیتزای سیب زمینی سیب زمینی پخته و رنده شده:۱ کیلو آرد:۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ:۳ - ۲ عدد برنج پخته:به میزان لازم سوسیس خرد شده یا...

  • طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

    مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز تبریزی بدون گوشت لوبیا سبز خرد شده ۴۰۰ گرم هویچ خرد شده ۱۰۰ گرم (۲ عدد متوسط) سیب زمینی خرد شده ۱ عدد متوسط تخم...

  • طرز تهیه دلمه قارچ خوشمزه

    مواد اولیه دلمه قارچ یا همان قارچ شکم پر متفاوت و سلیقه‌ای است. این قارچ با پنیر بسیار مورد علاقه کودکان می‌باشد که اغلب آن را به نام قارچ پنیری...

  • اشعار شهادت امام باقر (علیه السلام)

    شهادت امام محمدباقر در هفتم ذیحجه سال ۱۱۴ هجرى اتفاق افتاد. شعر‌های سروده شده به مناسبت شهادت امام محمد باقر نشان از ارادت شاعران شیعه...

  • آموزش ماساژ بدن؛ چگونه خود را ماساژ دهیم؟

    آیا آموزش ماساژ به خود کار سختی است؟ خیر، ماساژ دادن به خود می‌تواند در التیام درد قسمت‌های گوناگون بدن تاثیرگذار باشد. شما می‌توانید...

  • متن مداحی شهادت امام باقر (ع)

    با توجه به فرارسیدن سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) پنجمین امام شیعیان در روز هفتم ذی‌الحجه، مجموعه‌ای از برترین متن‌های مداحی امام...

  • آهن زنگ نزن چیست و چه کاربرد‌هایی دارد؟

    آهن زنگ نزن یکی از پرکابردترین فولادهایی است که در صنایع مختلف از آن استفاده می‌شود و نقش مهمی در زندگی روزمره انسان دارد. همانطور که...

  • عوارض خودارضایی در پسران چیست؟

    عوارض خودارضایی در پسران موضوعیست که برای بسیاری از آقایان به خصوص پسران جوان سوال‌برانگیز است. خودارضایی به عقیده برخی کارشناسان غیر...

  • طرز تهیه ساندویچ‌ بستنی هلویی

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱۶۵ دقیقه ۱۹۵ دقیقه جوی دوسر۱٫۵ فنجان گردو  دوسوم فنجان آرد ذرت  یک‌سوم فنجان نمک کوشر  نصف قاشق...