عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با درست کردن کمپوت توت فرنگی می‌توانیم از خواص این میوه‌ی دوست داشتنی به مدت طولانی تری بهره ببریم، همچنین خودمان و بخصوص کودکان نوشیدنی جذاب و سالمی نوش جان کنیم که می‌دانیم از چه چیز‌هایی درست شده و از تازگی آن مطمئن هستیم. کمپوت توت فرنگی، هم یک نوشیدنی خنک و گوارا می‌تواند باشد، و هم به عنوان دسر بعد از خوراک قابل نوش جان کردن است. اگر دوست داشته باشید می‌توانید آن را با شکر کمتر و یا بیشتر درست و کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم کمپوت توت فرنگی

توت فرنگی تازه یک کیلوگرم
شکر یک و نیم پیمانه
آب شش پیمانه
وانیل یک قاشق چای خوری

دستور پخت کمپوت توت فرنگی

بعد از جدا کردن تاج (برگ) توت فرنگی‌ها، مدت کوتاهی آن‌ها را داخل یک ظرف آب کمی می‌گذاریم بماند. این کار باعث می‌شود گرد و خاک چسبیده به میوه بطور کامل از آن جدا شود. هر قدر هم که با دقت میوه را بشویید، گاهی دانه‌های خیلی ریز می‌تواند هم طعم و حس میوه را بد کند، و برای سلامت هم مناسب نباشد. بعد از آن میوه‌ها را آب بکشید.

کمپوت خوش طعم توت فرنگی، نوشیدنی سالم تابستانه

سپس توت فرنگی‌های درشت را دو یا سه قسمت برش می‌دهیم و سعی میکنیم تقریبا همه‌ی توت فرنگی‌ها اندازه‌ای یکسان داشته باشند. توت فرنگی‌های کوچک را بطور کامل قرار دهید، با این کار کمپوت مان زیبا و دوست داشتنی‌تر می‌شود. توت فرنگی‌ها را داخل آب کش می‌گذاریم تا آب اضافی آن برود، سپس داخل یک قابلمه آب و شکر را می‌ریزیم. بعد از آنکه شربت مان دو قُل خورد، توت فرنگی‌ها را داخل شربت می‌ریزیم. این بار توت فرنگی‌ها بعد از آنکه یک قُل بخورد کافیست و می‌توانیم زیر قابلمه را خاموش کنیم.

سرو کردن کمپوت توت فرنگی بعنوان دسر

حالا داخل قابلمه وانیل را نیز به کمپوت اضافه می‌کنیم و آن را کمی بهم می‌زنیم. بعد از اینکه کمپوت کمی از حرارتش کم شد، آن را داخل یک ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم. مدتی آن را در دمای آشپزخانه برای هم دما شدن قرار می‌دهیم. سپس آن را می‌توانید داخل یخچال قرار دهید تا خوب خنک و آماده‌ی نوش جان کردن شود.

از این کمپوت خوشمزه می‌توانید برای تزئین دسر، کیک یا تارت هم استفاده کنید.

تزئین کمپوت توت فرنگی با برگ‌های تازه‌ی نعنا

بعد از آنکه خوب خنک شد، می‌توانید کمپوت را داخل یک پارچ مناسب بریزید و هر تعداد از توت فرنگی‌های کمپوت که دوست داشتید داخل پارچ اضافه کنید. همچنین می‌توانید کمپوت را داخل گیلاس‌های شیشه‌ای و زیبا سرو کنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید با اضافه کردن کمی یخ این نوشیدنی را جذاب‌تر و خنک‌تر کنید. در آخر با یکی دو برگ نعنا می‌توانید آن را تزئین نمایید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

    روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش...

  • طرز تهیه املت با رب خوشمزه

    املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا...

  • طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات

    مواد لازم: ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۲۰۰ گرم کلم بروکلی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۱/۴ لیمو ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ۲ حبه سیر ۵۰...

  • طرز تهیه کباب کوبیده حرفه‌ای در منزل

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل...

  • طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه سیب دو...

  • آموزش مرحله به مرحله تهیه سس هلندی

    وب‌سایت دونفره: سس هلندی یکی از سس های اصلی در آشپزی فرانسوی هست، این سس خوشمزه رو با انواع سبزیجات بخارپز شده یا کبابی شده و همچنین با تخم مرغ آب...

  • حوله خشک کن چیست؟

    حوله خشک کن چیست؟ این پرسشی است که شاید دانستن پاسخ آن برای بسیاری از افراد مهم باشد. به خصوص آن دسته از افرادی که تا پیش از این در...

  • قرص لومیدکس (Lomidex) چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد؟

    قرص لومیدکس (Lomidex) با نام دیگر لوپرامید (Loperamide) از داروهای ضد اسهال است که با کند کردن فعالیت حرکتی روده، میزان دفع آب و...

  • انواع مزه اصلی و اینکه کجای زبان احساس می‌شود؟

    انواع مزه اصلی شامل شیرینی، ترشی، شوری و تلخی می‌شود. بعضی از محققان مزه ملس را نیز به عنوان یکی از مزه‌های اصلی می‌شناسند. بنابراین...

  • دوتار (معرفی دوتارهای مناطق مختلف ایران)

    دوتار یک ساز زهی زخمه‌ای است که توسط انگشتان دست نواخته می‌شود. این ساز در مناطقی مثل شمال و شرق خراسان، منطقه‌ی ترکمنی (گلستان)،...