عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید:


۱. از قابلمه‌ی کوچک استفاده نکنید

حتی اگر به نظرتان خیلی بزرگ می‌آید، قابلمه‌ی بزرگ‌تری را انتخاب کنید! و بیشتر از آنچه فکر می‌کنید در آن آب بریزید. پاستا‌ها باید فضای کافی برای حرکت کردن و چرخش داشته باشند تا به طور یکنواخت بپزند. اگر دیدی پاستا‌ها در قابلمه‌ی آبجوش زیاد به نظر می‌رسند پس بدانید که هم قابلمه‌تان کوچک است و هم آب به اندازه‌ی کافی نریخته‌اید. فراموش نکنید که نمک زیاد در آب بریزید.

۲. به آبجوش روغن اضافه نکنید

یک دلیل ساده وجود دارد که چرا نباید در آبجوش روغن بریزید:، چون روغن اجازه نمی‌دهد سس پاستای شما به آن بچسبد. درست مثل این است که به پاستا‌ها بارانی بپوشانید! مطمئنا دوست ندارید پاستای شما طعم سس را به خود نگیرد.

۳. پاستا را آبکش نکنید

اگر آبی را که از پاستا جدا می‌کنید دور بریزید، مایعی را از دست می‌دهید که مغذی است و می‌توانید از آن برای درست کردن غذایی دیگر استفاده کنید. بعضی از قابلمه‌ها سبد دارند، اما شما می‌توانید سبد را جداگانه هم بخرید. همچنین می‌توانید پاستا‌ها را با کفگیر‌های بزرگ از آبجوش بگیرید. فقط یادتان باشد در این روش باید تند و سریع باشید و پاستا‌ها را فوری از آبجوش جدا کنید.

۴. پاستا‌های مدل جدید از برند‌های تازه کار را به پاستا‌های کلاسیک از برند‌های معتبر ترجیح ندهید

خریدن پاستا‌هایی که فُرم‌های فانتزی‌تری دارند و گرانقیمت‌تر هم هستند تضمین نمی‌کنند که یک وعده پاستای خوشمزه میل کنید. پاستایی را انتخاب کنید که پخت یکنواخت داشته باشد و با کیفیت باشد. هر برندی که آن را امتحان کرده‌اید و از خوب بودن آن مطمئن هستید همان را انتخاب کنید.

۵. سس پاستا را روی آن نریزید

حتما تصاویر زیادی را دیده‌اید که سس پاستا را روی کوهی از پاستا خالی می‌کنند؛ این کار کاملا نادرست است. اگر می‌خواهید پاستای‌تان را سس‌دار سرو کنید باید همیشه پاستا را به تابه‌ای که سس را در آن درست کرده‌اید اضافه کنید و کار پخت و پز‌تان را در همین قسمت به پایان ببرید. این یکی دو دقیقه‌ی آخر خیلی مهم‌اند:، چون پاستای شما طعم بیشتری به خود می‌گیرد. این یک دو دقیقه زمان اضافی را که قرار است پاستای شما در سس روی حرارت سپری کند با کاستن از زمانی که در آبجوش می‌گذراند جبران کنید. با این کار نشاسته‌ای که روی پاستاست کمک می‌کند سس‌تان هم طعم‌دارتر شده و غلظت پیدا کند.

۶. زیاد از سس استفاده نکنید

حتما نمی‌خواهید پاستایی که اینهمه با دقت پخته‌اید در استخری از سس شناور باشد، حتی اگر این سس خیلی خیلی خوشمزه شده باشد. برای هر نیم کیلو پاستا، یک تا یک دوم فنجان سس کافیست. وقتی پاستا را سرو می‌کنید نباید سس کناره‌های آن جمع شده باشد.

۷. پاستا را در بشقاب سرو نکنید؛ کاسه بهتر است

برای سرو تمام پاستا‌ها از کاسه استفاده کنید، از رشته‌های بلند اسپاگتی گرفته تا فتوچینی و فُرم‌های کوچکی، چون ریگاتونی و گنوچی. خوردن پاستا در کاسه خیلی راحت‌تر است و دیرتر هم سرد می‌شود. تنها استثنایی که وجود دارد پاستا‌هایی هستند که پهن‌اند مانند راویولی که معروف‌ترین‌شان است.

۸. پاستا فقط برای هوای سرد نیست

همه‌ی سس‌های پاستا نیاز به جوشیدن و پختن ندارند. مثلا سس گوجه گیلاسی و سیر که نیازی به پختن ندارد و می‌توانید در یک روز گرم تابستانی که تمایلی به سرو یک غذای گرم ندارید یک پاستای بسیار خوشمزه با آن درست کنید.

۹. پاستا‌های اضافی را دور نریزید

پاستا‌هایی را که اضافه آمده‌اند و سرو نکرده‌اید دور نریزید، چون می‌توانید یک فریتاتای خوشمزه با آن‌ها درست کنید. به آن‌ها چند تخم مرغ پخته، پنیر رنده شده و هر ادویه‌ای که دوست دارید اضافه کنید و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه پای همبرگر با سس مخصوص سرآشپز

    پای همبرگری با سس مخصوص یک غذای خوشمزه با سس خوشمزه را در این جا آموزش ببنید. پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای شام یا ناهار...

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 5 دقیقه پیش غذای ترکی 2 بازدید...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

  • طرز تهیه کیک ماکارونی ، یک غذای خوشمزه و زیبا

    مراحل تهیه کیک ماکارونی برای تهیه این ماکارونی لذیذ هم در ابتدا باید مایه ماکارونی رو درست کنیم پس پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای رو که خورد کردیم،...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

    وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود. در این مطلب طرز تهیه...

  • طرز تهیه فلافل بندری خوشمزه اصل (تصویری)

    فلافل بندری اصل غذایی بسیار خوشمزه است که از پوره نخود ادویه زده و سرخ شده در روغن درست می شود. این غذا در خاورمیانه بسیار معروف و...

  • جوجه کباب متفاوت کشمیری

    چرا همیشه که حرف از کباب کردن جوجه می‌افتد، آقایان باید دست به کار شوند؟ یکبار هم جوجه کباب خانومانه بخوریم. قرار است یک جوجه کباب متفاوت با سس...

  • نکاتی درباره سالادهای رژیمی

    اگرچه امروز با وجود رسانه‌های مختلف و اینترنت و فضای مجازی، تقریبا همه مردم می‌دانند که چگونه می‌توان یک سالاد سالم و با مواد غذایی مناسب تهیه...

  • چکدرمه غذای محلی گلستانی

    حامد 1 ساعت پیش انواع پلو و چلو 6 بازدید...

  • دستور تهیه چیلی بیف سالاد

    مواد لازم برای سالاد: فیله گوساله: ۶۷۵ گرم روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری فلفل قرمز: ۲ عدد قارچ شیتاکی: ۲۲۵ گرم مواد لازم برای سس پیازچه خرد شده: ۳...

  • طرز تهیه شکلات آجیلی مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه شکلات تلخ در منزل (شکلات تخته ای) این شکلات با نام شکلات موزائیکی نیز شناخته می‌شود. مواد لازم مواد لازم پودر کاکائو ۱.۵ لیوان روغن...

  • سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی

    مزاج ماهی سرد و خشک است. این غذا برای ایرانی‌ها که اغلب معده سرد دارند ایجاد مشکل می‌کند، اما ماهی فوایدی دارد که نمی‌توان از خوردن آن غافل شد. از...

  • بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی

    وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذا‌های معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر‌های فرانسه سرو می‌شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز...

  • طرز تهیه شکلات تلخ تخته ای و شکلات مایع در منزل

    طرز تهیه شکلات تلخ در منزل روش‌های گوناگونی دارد که می‌توانید با کمک آن‌ها شکلات تخته‌ای یا موزاییکی تهیه کنید و یا شکلات تلخ مایع...

  •  طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری‌های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

    مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری ریواس یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن، نمک و فلفلبه میزان...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه فلافل بندری خوشمزه اصل (تصویری)

    فلافل بندری اصل غذایی بسیار خوشمزه است که از پوره نخود ادویه زده و سرخ شده در روغن درست می شود. این غذا در خاورمیانه بسیار معروف و...

  • آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

    وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود. در این مطلب طرز تهیه...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...

  • طرز تهیه کیک ماکارونی ، یک غذای خوشمزه و زیبا

    مراحل تهیه کیک ماکارونی برای تهیه این ماکارونی لذیذ هم در ابتدا باید مایه ماکارونی رو درست کنیم پس پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای رو که خورد کردیم،...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 5 دقیقه پیش غذای ترکی 2 بازدید...