عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید:


۱. از قابلمه‌ی کوچک استفاده نکنید

حتی اگر به نظرتان خیلی بزرگ می‌آید، قابلمه‌ی بزرگ‌تری را انتخاب کنید! و بیشتر از آنچه فکر می‌کنید در آن آب بریزید. پاستا‌ها باید فضای کافی برای حرکت کردن و چرخش داشته باشند تا به طور یکنواخت بپزند. اگر دیدی پاستا‌ها در قابلمه‌ی آبجوش زیاد به نظر می‌رسند پس بدانید که هم قابلمه‌تان کوچک است و هم آب به اندازه‌ی کافی نریخته‌اید. فراموش نکنید که نمک زیاد در آب بریزید.

۲. به آبجوش روغن اضافه نکنید

یک دلیل ساده وجود دارد که چرا نباید در آبجوش روغن بریزید:، چون روغن اجازه نمی‌دهد سس پاستای شما به آن بچسبد. درست مثل این است که به پاستا‌ها بارانی بپوشانید! مطمئنا دوست ندارید پاستای شما طعم سس را به خود نگیرد.

۳. پاستا را آبکش نکنید

اگر آبی را که از پاستا جدا می‌کنید دور بریزید، مایعی را از دست می‌دهید که مغذی است و می‌توانید از آن برای درست کردن غذایی دیگر استفاده کنید. بعضی از قابلمه‌ها سبد دارند، اما شما می‌توانید سبد را جداگانه هم بخرید. همچنین می‌توانید پاستا‌ها را با کفگیر‌های بزرگ از آبجوش بگیرید. فقط یادتان باشد در این روش باید تند و سریع باشید و پاستا‌ها را فوری از آبجوش جدا کنید.

۴. پاستا‌های مدل جدید از برند‌های تازه کار را به پاستا‌های کلاسیک از برند‌های معتبر ترجیح ندهید

خریدن پاستا‌هایی که فُرم‌های فانتزی‌تری دارند و گرانقیمت‌تر هم هستند تضمین نمی‌کنند که یک وعده پاستای خوشمزه میل کنید. پاستایی را انتخاب کنید که پخت یکنواخت داشته باشد و با کیفیت باشد. هر برندی که آن را امتحان کرده‌اید و از خوب بودن آن مطمئن هستید همان را انتخاب کنید.

۵. سس پاستا را روی آن نریزید

حتما تصاویر زیادی را دیده‌اید که سس پاستا را روی کوهی از پاستا خالی می‌کنند؛ این کار کاملا نادرست است. اگر می‌خواهید پاستای‌تان را سس‌دار سرو کنید باید همیشه پاستا را به تابه‌ای که سس را در آن درست کرده‌اید اضافه کنید و کار پخت و پز‌تان را در همین قسمت به پایان ببرید. این یکی دو دقیقه‌ی آخر خیلی مهم‌اند:، چون پاستای شما طعم بیشتری به خود می‌گیرد. این یک دو دقیقه زمان اضافی را که قرار است پاستای شما در سس روی حرارت سپری کند با کاستن از زمانی که در آبجوش می‌گذراند جبران کنید. با این کار نشاسته‌ای که روی پاستاست کمک می‌کند سس‌تان هم طعم‌دارتر شده و غلظت پیدا کند.

۶. زیاد از سس استفاده نکنید

حتما نمی‌خواهید پاستایی که اینهمه با دقت پخته‌اید در استخری از سس شناور باشد، حتی اگر این سس خیلی خیلی خوشمزه شده باشد. برای هر نیم کیلو پاستا، یک تا یک دوم فنجان سس کافیست. وقتی پاستا را سرو می‌کنید نباید سس کناره‌های آن جمع شده باشد.

۷. پاستا را در بشقاب سرو نکنید؛ کاسه بهتر است

برای سرو تمام پاستا‌ها از کاسه استفاده کنید، از رشته‌های بلند اسپاگتی گرفته تا فتوچینی و فُرم‌های کوچکی، چون ریگاتونی و گنوچی. خوردن پاستا در کاسه خیلی راحت‌تر است و دیرتر هم سرد می‌شود. تنها استثنایی که وجود دارد پاستا‌هایی هستند که پهن‌اند مانند راویولی که معروف‌ترین‌شان است.

۸. پاستا فقط برای هوای سرد نیست

همه‌ی سس‌های پاستا نیاز به جوشیدن و پختن ندارند. مثلا سس گوجه گیلاسی و سیر که نیازی به پختن ندارد و می‌توانید در یک روز گرم تابستانی که تمایلی به سرو یک غذای گرم ندارید یک پاستای بسیار خوشمزه با آن درست کنید.

۹. پاستا‌های اضافی را دور نریزید

پاستا‌هایی را که اضافه آمده‌اند و سرو نکرده‌اید دور نریزید، چون می‌توانید یک فریتاتای خوشمزه با آن‌ها درست کنید. به آن‌ها چند تخم مرغ پخته، پنیر رنده شده و هر ادویه‌ای که دوست دارید اضافه کنید و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه راحت الحلقوم در مایکروفر

    مواد لازم برای راحت الحلقوم در مایکروفر یک سینی مربعی ۲۰ سانتی آب سرد ۲ و نیم فنجان نشاسته ذرت سه چهارم فنجان + نصف فنجان برای آرد پاشی شکر ۳ فنجان...

  • طرز تهیه پیتزای سیب زمینی ترکیه ای

    مواد لازم برای پیتزای سیب زمینی سیب زمینی پخته و رنده شده:۱ کیلو آرد:۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ:۳ - ۲ عدد برنج پخته:به میزان لازم سوسیس خرد شده یا...

  • طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

    مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز تبریزی بدون گوشت لوبیا سبز خرد شده ۴۰۰ گرم هویچ خرد شده ۱۰۰ گرم (۲ عدد متوسط) سیب زمینی خرد شده ۱ عدد متوسط تخم...

  • طرز تهیه دلمه قارچ خوشمزه

    مواد اولیه دلمه قارچ یا همان قارچ شکم پر متفاوت و سلیقه‌ای است. این قارچ با پنیر بسیار مورد علاقه کودکان می‌باشد که اغلب آن را به نام قارچ پنیری...

  • اشعار شهادت امام باقر (علیه السلام)

    شهادت امام محمدباقر در هفتم ذیحجه سال ۱۱۴ هجرى اتفاق افتاد. شعر‌های سروده شده به مناسبت شهادت امام محمد باقر نشان از ارادت شاعران شیعه...

  • آموزش ماساژ بدن؛ چگونه خود را ماساژ دهیم؟

    آیا آموزش ماساژ به خود کار سختی است؟ خیر، ماساژ دادن به خود می‌تواند در التیام درد قسمت‌های گوناگون بدن تاثیرگذار باشد. شما می‌توانید...

  • متن مداحی شهادت امام باقر (ع)

    با توجه به فرارسیدن سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) پنجمین امام شیعیان در روز هفتم ذی‌الحجه، مجموعه‌ای از برترین متن‌های مداحی امام...

  • آهن زنگ نزن چیست و چه کاربرد‌هایی دارد؟

    آهن زنگ نزن یکی از پرکابردترین فولادهایی است که در صنایع مختلف از آن استفاده می‌شود و نقش مهمی در زندگی روزمره انسان دارد. همانطور که...

  • عوارض خودارضایی در پسران چیست؟

    عوارض خودارضایی در پسران موضوعیست که برای بسیاری از آقایان به خصوص پسران جوان سوال‌برانگیز است. خودارضایی به عقیده برخی کارشناسان غیر...

  • طرز تهیه ساندویچ‌ بستنی هلویی

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱۶۵ دقیقه ۱۹۵ دقیقه جوی دوسر۱٫۵ فنجان گردو  دوسوم فنجان آرد ذرت  یک‌سوم فنجان نمک کوشر  نصف قاشق...