عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه مبارک رمضان هم می‌توانید این کوکوی خوشمزه را برای سفره افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر

سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و کمی شنبلیله ) 500 گرم تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم ) 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شیر یک قاشق غذا خوری زرشک و مغز گردو (درصورت تمایل ) روی هم نصف فنجان کوچک برگ کاهو 1 عدد در صورت تمایل برای طعم بهتر سیر 2 پر روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

طرز تهیه

1. سبزی کوکو را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود و بعد به همراه برگ کاهو و سیر ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خرد شود.

2. در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید.  توجه داشته باشید که سبزی شما در این مرحله باید خوب سرخ شود ، وگرنه در هنگام پخت نهایی در تاوه روی کوکوسبزی شما سیاه شده در صورتیکه مغز آن خام می باشد .

3. وقتی سبزی کاملا سرد شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید.

4. نمک ، فلفل ،زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید . در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید.

5. و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .

6. سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بریزید و کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود . حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود 15 دقیقه ) وقتی یک روی مواد کاملا برشته شد آنرا به شکل دلخواه برش داده کوکو را برگردانید طوری که خرد نشود . و دوباره حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم روی دیگر کوکو هم برشته شود.

*میتوانید کوکو سبزی را در فر هم آماده کنید . در این صورت فر را از قبل با 350 درجه فارنهایت گرم کنید و کوکو را به مدت 40 دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا برشته شود .

مدل های تزئین کوکو سبزی

برای تزیین کوکو سبزی باید کمی خلاقیت و ابتکار به خرج دهید و بدین طریق به سفره خود جلوه خاصی ببخشید. برای این منظور می‌توانید از نان باگت، نان تست و یا قالب‌هایی به اشکال مختلف استفاده کنید. استفاده از سبزیجات رنگارنگ مختلف، یکی دیگر از مواردی است که می‌توانید از آن نیز استفاده نمائید.

تزیین کوکو سبزی به شکل پروانه

برای این تزئین، کوکو را در قالب دایره‌ای درست کنید، آن را به دو نیمه تقسیم کرده و به شکل پروانه تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

کوکو را در قالب دایره ای درست کنید، به چهار قسمت تقسیم کرده و به شکل پروانه تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن
کوکو را در دستگاه اسنک ساز درست کنید و با مثلث های حاصل به شکل یک پروانه زیبا تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن
کوکو را با یک چاقوی نوک تیز، به شکل بال‌های پروانه برش زده و با سس مایونز یا ماست چکیده تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن
کوکو را به شکل بال‌های پروانه برش زده و با سس مایونز، سس خردل، سس فرانسوی و زرشک تزیین کنید. به جای استفاده از سس‌های رنگی می‌توانید از رنگ‌های طبیعی مانند آب لبو، آب کلم قرمز و آب هویج برای رنگ کردن ماست چکیده یا سس مایونز استفاده کرده و رنگ دلخواه را تهیه کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن
کوکو را در یک قالب دایره‌ای تهیه کنید، آن را به دو نیم تقسیم کرده و به شکل پروانه تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن


تزیین کوکو سبزی به شکل گل

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن
مایه کوکو را در قالب های سیلیکونی به شکل گل ریخته و به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و برای سرخ شدن روی آن، 5 دقیقه دیگر در طبقه پایین فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده، در ظرف مورد نظر قرار دهید و به سلیقه خود تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

کوکو را با قالب کاتر برش زده و به شکل گل تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن
کوکو را در قالب مستطیلی یا مربعی درست کرده، به چهار قسمت تقسیم کنید و آن را به شکل یک گل زیبا تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن
می توانید برای درست کردن کوکو از یک قالب دایره‌ای استفاده کرده، سپس آن را برش زده و با سبزیجات مختلف تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

کوکو سبزی را در قالب هایی با اشکال مختلف درست کنید. برای این منظور قالب را در روغن داغ داخل ماهیتابه قرار داده تا داغ شود و سپس از مایه کوکو در آن بریزید، وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن


تزیین کوکو سبزی به شکل ماهی

کوکو سبزی را در قالب دایره‌ای درست کرده و به شکل ماهی تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن


تزیین کوکو سبزی در نان باگت و با نان تست

کوکو را به قطعات مربعی تقسیم کرده، روی تکه‌های نان تست قرار دهید و با یک خلال آن را فیکس کنید. سپس با یک تکه پنیر چدار و گوجه فرنگی تزیین کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

وسط نان تست را با یک قالب کاتر به شکل دلخواه درآورده و سپس در روغن قرار دهید و از مواد کوکو وسط آن بریزید. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد پشت و رو کرده و طرف دیگر را سرخ کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

نان باگت را به صورت حلقه های 3-2 سانتیمتری برش زده، وسط آن را خالی کنید، حلقه‌های نان باگت را در روغن قرار داده و از مواد کوکو وسط آن بریزید. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد پشت و رو کرده و طرف دیگر را سرخ کنید.

دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

    روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش...

  • طرز تهیه املت با رب خوشمزه

    املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا...

  • طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات

    مواد لازم: ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۲۰۰ گرم کلم بروکلی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۱/۴ لیمو ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ۲ حبه سیر ۵۰...

  • طرز تهیه کباب کوبیده حرفه‌ای در منزل

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل...

  • طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه سیب دو...

  • آموزش مرحله به مرحله تهیه سس هلندی

    وب‌سایت دونفره: سس هلندی یکی از سس های اصلی در آشپزی فرانسوی هست، این سس خوشمزه رو با انواع سبزیجات بخارپز شده یا کبابی شده و همچنین با تخم مرغ آب...

  • حوله خشک کن چیست؟

    حوله خشک کن چیست؟ این پرسشی است که شاید دانستن پاسخ آن برای بسیاری از افراد مهم باشد. به خصوص آن دسته از افرادی که تا پیش از این در...

  • قرص لومیدکس (Lomidex) چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد؟

    قرص لومیدکس (Lomidex) با نام دیگر لوپرامید (Loperamide) از داروهای ضد اسهال است که با کند کردن فعالیت حرکتی روده، میزان دفع آب و...

  • انواع مزه اصلی و اینکه کجای زبان احساس می‌شود؟

    انواع مزه اصلی شامل شیرینی، ترشی، شوری و تلخی می‌شود. بعضی از محققان مزه ملس را نیز به عنوان یکی از مزه‌های اصلی می‌شناسند. بنابراین...

  • دوتار (معرفی دوتارهای مناطق مختلف ایران)

    دوتار یک ساز زهی زخمه‌ای است که توسط انگشتان دست نواخته می‌شود. این ساز در مناطقی مثل شمال و شرق خراسان، منطقه‌ی ترکمنی (گلستان)،...