عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور پخت کیک پرتقالی با روکش شکلات

به جرات میتونم بگم زیباترین حسی که میتونی توی خونه بهش برسی اینه که یه روز خوب توی هوای دل انگیز یه کیک عالی بپزی که عطرش همه‌ی خونه رو پرکنه و خونوادت بی قرار خوردنش باشن. کیک پرتقال جزء اون دسته از کیکاست که موقع پخت عطر و بوی دلپذیری رو به راه میندازه و و بافت و طعم فوق العاده‌ای داره.

موادلازم برای تهیه کیک پرتقال

تخم مرغ دوعدد
شکر نصف پیمانه
رنده پوست یک عدد پرتقال
آب پرتقال نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
آرد یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شیرخشک یک چهارم پیمانه (اختیاری)
موادلازم برای چیپس پرتقال
پرتقال یک عدد
شکر نصف پیمانه
آب یک سوم پیمانه

طرز تهیه چیپس پرتقال

ابتدا آب و شکر رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم تا بجوشه و کمی غلیظ بشه. حدود پنج شش دقیقه بجوشه کافیه و بعد حرارت را خاموش میکنیم.

آب و شکر درحال جوش

پرتقال را برش‌های نازک حلقه‌ای میزنیم و به شربت اضافه میکنیم.

اضافه کردن برش‌های پرتقال به شربت

درشو میبندیم و چند دقیقه زمان میدیم تا شربت به خورد پرتقال بره.

برش‌های پرتقال درون شربت

حالا برش‌های پرتقال را روی کاغذروغنی درون سینی فر میچینیم و سینی را توی فر باکمترین دما (۵۰-۴۰ درجه) و فن روشن قرار میدیم به مدت چهار پنج ساعت یا تازمانی که کاملا خشک بشه.

قبل از رفتن تو فر

بعد از خشک شدن سینی را از فر خارج کرده و برش‌های خشک شده را از کاغذ جداکرده و استفاده میکنیم.

مراحل تهیه کیک پرتقالی

تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتقال را توی کاسه مناسبی میریزیم و باهمزن شروع به همزدن میکنیم.

ترکیب تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتقال

همزدن را تاجایی ادامه میدیم که ترکیب فوق حجیم و کشدار بشه و رنگش روشن شه.

همزدن شکر و تخم مرغ

حالا روغن مایع و آب پرتقال را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم.

اضافه کردن روغن مایع و آب پرتقال

آرد، بکینگ پودر و درصورت تمایل شیرخشک را باهم مخلوط و سه بار الک میکنیم و در دومرحله به مایه فوق اضافه و دورانی هم میزنیم.

اضافه کردن مواد خشک

بعد از اضافه کردن مواد خشک، زیاد نباید هم بزنیم. فقط درحدی که مایه کیک یکدست بشه و گلوله آرد توش نمونه. قالب هجده یا بیست سانتی را چرب کرده و مایه کیک را درون قالب میریزیم و میذاریم تو فرداغ ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.

کیک پرتقالی آماده رفتن تو فر

بعد از پختن از فر خارج کرده و تو این مرحله هم میتونین روی کیک داغ رو با چنگال سوراخ سوراخ کرده و شربتی که برای چیپس پرتقال آماده کردیم را روی کیک بریزیم و یا اینکه کیک را از قالب خارج کرده و اجازه میدیم خنک بشه. سپس صدگرم شکلات شیری را روی بخار کتری یا توی ماکروویو آب کرده و روی کیک میریزیم و چیپس پرتقال و ترافل‌های رنگی را روی شکلات میچینیم.

منبع: ۲ نفره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

    روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش...

  • طرز تهیه املت با رب خوشمزه

    املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا...

  • طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات

    مواد لازم: ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۲۰۰ گرم کلم بروکلی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۱/۴ لیمو ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ۲ حبه سیر ۵۰...

  • طرز تهیه کباب کوبیده حرفه‌ای در منزل

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل...

  • طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه سیب دو...

  • آموزش مرحله به مرحله تهیه سس هلندی

    وب‌سایت دونفره: سس هلندی یکی از سس های اصلی در آشپزی فرانسوی هست، این سس خوشمزه رو با انواع سبزیجات بخارپز شده یا کبابی شده و همچنین با تخم مرغ آب...

  • حوله خشک کن چیست؟

    حوله خشک کن چیست؟ این پرسشی است که شاید دانستن پاسخ آن برای بسیاری از افراد مهم باشد. به خصوص آن دسته از افرادی که تا پیش از این در...

  • قرص لومیدکس (Lomidex) چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد؟

    قرص لومیدکس (Lomidex) با نام دیگر لوپرامید (Loperamide) از داروهای ضد اسهال است که با کند کردن فعالیت حرکتی روده، میزان دفع آب و...

  • انواع مزه اصلی و اینکه کجای زبان احساس می‌شود؟

    انواع مزه اصلی شامل شیرینی، ترشی، شوری و تلخی می‌شود. بعضی از محققان مزه ملس را نیز به عنوان یکی از مزه‌های اصلی می‌شناسند. بنابراین...

  • دوتار (معرفی دوتارهای مناطق مختلف ایران)

    دوتار یک ساز زهی زخمه‌ای است که توسط انگشتان دست نواخته می‌شود. این ساز در مناطقی مثل شمال و شرق خراسان، منطقه‌ی ترکمنی (گلستان)،...