عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

برنج و لوبیا قرمز، شامی سالم و خوشمزه

برنج را با مقدار کافی آب و نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد و در این مدت گوشت و لوبیا را آماده کنید.

کف تابه‌ای را با مقدار کمی روغن چرب کنید و بگذارید روی شعله داغ شود. سپس پیاز خرد شده را چند دقیقه تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. گوشت چرخکرده را همراه با سیر رنده شده اضافه کنید و بگذارید تا گوشت قهوه‌ای رنگ شود. در این مدت مرتب آن را هم بزنید. پودر چیلی، زیره سبز، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید.

وقتی گوشت کاملاً قهوه‌ای رنگ شد، کنسرو لوبیا و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. ۲–۳ دقیقه تفت بدهید تا رب کمی سرخ شود. بعد از آن یک پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید مایه ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم جا بیافتد.

وقتی برنج آماده شد آن را در ۴ ظرف سرو بریزید. روی هر کدام مقداری از خوراک لوبیا قرمز تهیه شده بریزید. تا لوبیا داغ است کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و برنج و لوبیا را سرو کنید.

نکته:

برای تهیه این غذا به صورت کاملاً گیاهی، می‌توانید گوشت را با همان مقدار لوبیا جایگزین کنید. در ضمن به جای کنسرو لوبیا می‌توانید از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی پخته شده استفاده کنید.

– لوبیا را از شب قبل در آب بخیسانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار