عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته

سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. گوجه نیز همراه با روغن زیتون و کمی عسل در فر کباب می‌شود و بعد همراه با مرغ بالزامیک سرو می‌شود. البته می‌توانید به جای استفاده از فر گوجه‌ها را روی گاز هم سرخ کنید. ایده کباب کردن گوجه با عسل ممکن است عجیب به نظر برسد، اما با پخته شدن در فر این ترکیب طعم خیلی خوبی پیدا می‌کند. مرغ بالزامیک و گوجه برشته را می‌توانید با پلو سرو کنید یا به عنوان خوراک همراه با نان نوش جان کنید.

مواد لازم:
ران مرغ با استخوان ۲ عدد
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
پیاز متوسط نصف ۱ عدد
روغن زیتون ۱-۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
گوجه زیتونی ۲ پیمانه
عسل ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه برای سرو

طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. گوجه‌ها را از وسط نصف کنید و روی سینی فر بچینید. سپس روغن زیتون و عسل را روی گوجه‌ها بریزید. نمک و فلفل نیز به مقدار کافی روی آن‌ها بپاشید و کمی زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت طعمدار شوند. سپس دوباره گوجه‌ها را به صورت یک لایه روی سینی بچینید. ۱۵–۲۰ دقیقه آن‌ها را در فر قرار دهید تا نرم شوند.

همزمان که گوجه‌ها در حال کباب شدن هستند پیاز و قارچ را خرد کنید. در یک تابه ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز و قارچ خرد شده را داخل روغن بریزید۱۰–۱۲ دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید تا نرم و قهوه‌ای رنگ شوند. وسط تابه برای مرغ جا باز کنید.

روی مرغ نمک و فلفل بپاشید و آن را با دست بمالید تا نمک به طور یکنواخت پخش شود. حال مرغ را وسط تابه قرار دهید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید. شعله را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ کاملاً پخته شود (حدود ۱۵ دقیقه). هر ۵ دقیقه یکبار سس داخل تابه را با قاشق بردارید و روی مرغ بریزید.

برای سرو دو بشقاب گود آماده کنید. گوجه‌های برشته را بین دو بشقاب تقسیم کنید. یک ران مرغ داخل هر بشقاب قرار دهید. سپس قارچ و سس داخل تابه را نیز روی آن‌ها بریزید. با کمی جعفری خرد شده مرغ بالزامیک را تزیین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

    روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش...

  • طرز تهیه املت با رب خوشمزه

    املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا...

  • طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات

    مواد لازم: ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۲۰۰ گرم کلم بروکلی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۱/۴ لیمو ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ۲ حبه سیر ۵۰...

  • طرز تهیه کباب کوبیده حرفه‌ای در منزل

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل...

  • طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه سیب دو...

  • آموزش مرحله به مرحله تهیه سس هلندی

    وب‌سایت دونفره: سس هلندی یکی از سس های اصلی در آشپزی فرانسوی هست، این سس خوشمزه رو با انواع سبزیجات بخارپز شده یا کبابی شده و همچنین با تخم مرغ آب...

  • حوله خشک کن چیست؟

    حوله خشک کن چیست؟ این پرسشی است که شاید دانستن پاسخ آن برای بسیاری از افراد مهم باشد. به خصوص آن دسته از افرادی که تا پیش از این در...

  • قرص لومیدکس (Lomidex) چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد؟

    قرص لومیدکس (Lomidex) با نام دیگر لوپرامید (Loperamide) از داروهای ضد اسهال است که با کند کردن فعالیت حرکتی روده، میزان دفع آب و...

  • انواع مزه اصلی و اینکه کجای زبان احساس می‌شود؟

    انواع مزه اصلی شامل شیرینی، ترشی، شوری و تلخی می‌شود. بعضی از محققان مزه ملس را نیز به عنوان یکی از مزه‌های اصلی می‌شناسند. بنابراین...

  • دوتار (معرفی دوتارهای مناطق مختلف ایران)

    دوتار یک ساز زهی زخمه‌ای است که توسط انگشتان دست نواخته می‌شود. این ساز در مناطقی مثل شمال و شرق خراسان، منطقه‌ی ترکمنی (گلستان)،...