عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور پخت کشک بادمجان کبابی

من از اون دست آدم هام که کشک بادمجون رو با بادمجون سرخ کرده خیلی بیشتر دوست دارم و به نظرم خیلی خوشمزه تره. ولی از اونجا که روش سنتی این غذا با بادمجان کبابی درست میشده به نظرم بد نیست این روش کشک بادمجون رو هم روی سایت داشته باشیم. خوبی این روش اینه که روغن کمتری مصرف میشه و از سلامت بیشتری برخورداره.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان کبابی

بادمجان ۵ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۵ حبه
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
کشک حدود نصف لیوان
روغن و نمک و زردچوبه به مقدار کافی
مغز گردوی خرد شده در صورت تمایل

روش تهیه کشک بادمجان کبابی

برای تهیه این نوع کشک بادمجون باید ابتدا بادمجان‌ها رو کبابی کنید. من توی فر این کار رو انجام دادم. اگه با گاز راحت ترید میتونید روی گاز اون‌ها رو کبابی کنید. بعد هم زیر آب سر پوستشون رو جدا کنید و با پشت چنگال یا گوشت کوب یا هر وسیله‌ای که راحتید اون‌ها رو پوره کنید.

بادمجان کبابی

پیاز‌ها رو خلالی نازک خرد کنید و با مقداری زردچوبه در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه کاملا طلایی شدن سیر‌ها رو رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و بعد از چند ثانیه که عطر سیر در اومد نعنا رو هم اضافه کنید تا کاملا روغنی بشه. بلا فاصله بادمجان‌های پوره شده رو بهش اضافه کنید. نعنا نباید زیاد روی حرارت مستقیم باشه وگرنه میسوزه. همینکه روغن داغ به نعنا میخوره کافیه.

بادمجان‌های پوره رو کاملا با پیاز و سیر و نعنا مخلوط کنید و اجازه بدید کمی روی حرارت تفت بخوره. بعد هم کشک رو اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. باز هم کمی اجازه بدید کشک به خورد همه‌ی مواد بره و طعم هاشون یکی بشه. بعد از چند دقیقه هم از روی حرارت بردارید.

در مورد نمک هم بعد از اضافه کردن کشک کمی کشک بادمجونتون رو بچشید و بعد اگه نیاز بود بهش نمک اضافه کنید، چون کشک خودش شوره ممکنه با کمی بی احتیاطی کشک بادمجون شور بشه.

کشک بادمجون

کشک بادمجان رو هم میتونید گرم میل کنید و هم میتونید اجازه بدید کاملا سرد بشه و یکی دو ساعتی هم در یخچال بمونه و بعد نوش جان کنید.

برای تزیین میتونید از پیاز داغ و نعنا و کشک استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه راحت الحلقوم در مایکروفر

    مواد لازم برای راحت الحلقوم در مایکروفر یک سینی مربعی ۲۰ سانتی آب سرد ۲ و نیم فنجان نشاسته ذرت سه چهارم فنجان + نصف فنجان برای آرد پاشی شکر ۳ فنجان...

  • طرز تهیه پیتزای سیب زمینی ترکیه ای

    مواد لازم برای پیتزای سیب زمینی سیب زمینی پخته و رنده شده:۱ کیلو آرد:۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ:۳ - ۲ عدد برنج پخته:به میزان لازم سوسیس خرد شده یا...

  • طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

    مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز تبریزی بدون گوشت لوبیا سبز خرد شده ۴۰۰ گرم هویچ خرد شده ۱۰۰ گرم (۲ عدد متوسط) سیب زمینی خرد شده ۱ عدد متوسط تخم...

  • طرز تهیه دلمه قارچ خوشمزه

    مواد اولیه دلمه قارچ یا همان قارچ شکم پر متفاوت و سلیقه‌ای است. این قارچ با پنیر بسیار مورد علاقه کودکان می‌باشد که اغلب آن را به نام قارچ پنیری...

  • اشعار شهادت امام باقر (علیه السلام)

    شهادت امام محمدباقر در هفتم ذیحجه سال ۱۱۴ هجرى اتفاق افتاد. شعر‌های سروده شده به مناسبت شهادت امام محمد باقر نشان از ارادت شاعران شیعه...

  • آموزش ماساژ بدن؛ چگونه خود را ماساژ دهیم؟

    آیا آموزش ماساژ به خود کار سختی است؟ خیر، ماساژ دادن به خود می‌تواند در التیام درد قسمت‌های گوناگون بدن تاثیرگذار باشد. شما می‌توانید...

  • متن مداحی شهادت امام باقر (ع)

    با توجه به فرارسیدن سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) پنجمین امام شیعیان در روز هفتم ذی‌الحجه، مجموعه‌ای از برترین متن‌های مداحی امام...

  • آهن زنگ نزن چیست و چه کاربرد‌هایی دارد؟

    آهن زنگ نزن یکی از پرکابردترین فولادهایی است که در صنایع مختلف از آن استفاده می‌شود و نقش مهمی در زندگی روزمره انسان دارد. همانطور که...

  • عوارض خودارضایی در پسران چیست؟

    عوارض خودارضایی در پسران موضوعیست که برای بسیاری از آقایان به خصوص پسران جوان سوال‌برانگیز است. خودارضایی به عقیده برخی کارشناسان غیر...

  • طرز تهیه ساندویچ‌ بستنی هلویی

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱۶۵ دقیقه ۱۹۵ دقیقه جوی دوسر۱٫۵ فنجان گردو  دوسوم فنجان آرد ذرت  یک‌سوم فنجان نمک کوشر  نصف قاشق...