عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

سرگذشت بهترین ساندویچ ژاپنی

سرگذشت بهترین ساندویچ ژاپنی

سرگذشت بهترین ساندویچ ژاپنیاگر به مغازه‌ای که ادعای فروش مواد غذایی ژاپنی دارد بروید، موادی به ‌غیر از چند تکه نان، پنیر و خرده گوشت گیرتان نخواهد آمد. فروشگاه‌های بزرگ هم تمام موادی که شما برای داشتن یک ساندویچ خوب ژاپنی نیاز است را ندارند. قدمت ساندویچ در ژاپن بیش از صد سال است. در سال ۱۸۹۹، شرکت ژاپنی او فنا-کن (Ofuna-ken) فروش جعبه‌های ساندویچ را در یکی از ایستگاه‌های شهر کاناگاوا شروع کرد. این ایده یکی از بنیان‌گذاران شرکت بود که تازه از سفر به آمریکا بازگشته بود و فرهنگ داشتن غذا سر کار توسط کارمندان را تجربه کرده بود؛ بنابراین اولین ساندویچ به عنوان جعبه ناهار ساندویچی در ژاپن تولید و عرضه شد. نام این ساندویچ کات سو است.

اما این اولین ساندویچ تولید شده در ژاپن نبود. آمریکایی‌ها در سال ۱۸۵۰، ژاپنی‌ها را مجبور به ساختن رستوران‌ها، کافه‌ها و رستوران‌هایی در شهرهای بزرگ همانند توکیو و یوکوهاما کردند؛ اما این مکان‌ها فقط برای آمریکایی‌ها بود و ژاپنی‌ها توانایی استفاده از آن‌ها را نداشتند. ویژگی ساندویچی که شرکت اوفنا تولید کرده بود، در دسترس بودن آن برای عموم مردم در ژاپن بود. سال اول فروش در ساندویچ از گوشت ژامبون وارداتی استفاده شد، اما در سال دوم ژامبون بدون استخوان ژاپنی داخل ساندویچ‌ها پر شد.

سرگذشت بهترین ساندویچ ژاپنی

این سبک از ساندویچ و برش‌های آن هنوز هم در ساندویچی‌هایی که مکان اصلی فروش آنجا ایستگاه‌های قطار یا مترو است، رایج است. گوشت با پنیر، برش‌های خیارشور تمام چیزی است که ساندویچ اصیل ژاپنی را تشکیل می‌دهد. این ساندویچ نمونه مشابه ساندویچ تخم‌مرغ است که در فروشگاه‌ها و خانه‌های ژاپنی وجود دارد. اگر از دستور تهیه این ساندویچ ژاپنی خوش‌تان نیامده است، می‌توانید به سراغ یک ساندویچ دیگر بروید؛ ساندویچی که رستوران ایش هاتن ادعا دارد از سال ۱۹۳۵ آن را می‌سازد. نام این ساندویچ کوزوو است. کسانی که طرفدار ساندویچ تخم‌مرغ بودند، با اضافه کردن یک کتلت گوشت روی ساندویچ هیچ مشکلی نداشتند و بسیار هم استقبال کردند. این کتلت، باعث افزایش محبوبیت ساندویچ کوزوو شده که همان ساندویچ تخم‌مرغی اصیل است.

سرگذشت بهترین ساندویچ ژاپنی

رستوران‌های دیگر هم شروع به تقلید از ساندویچ کات سو به همراه افزودنی‌های مخصوص خودشان کردند تا ساندویچ‌های دیگری به همین شکل تولید کنند. تمام شهرهای ژاپن پر از انواع این ساندویچ‌ها شده است. یکی از محبوب‌ترین شکل دیگر این ساندویچ، ساندویچی است که پس از جنگ جهانی دوم و به‌صورت اتفاقی با جایگزینی میگو سرخ‌شده به‌جای گوشت تهیه شد. این کار در ابتدا ریسک بود، اما ژاپنی‌ها از میگوی سرخ‌شده استقبال خوبی کردند. اگر غذای دریایی دوست دارید، این ساندویچ را فراموش نکنید.

سرگذشت بهترین ساندویچ ژاپنی

در کنار تغییر مواد داخل ساندویچ، مزه‌هایی هم به‌وسیله تکه‌های دیگر مواد غذایی در کنار گوشت سرخ‌شده، به محبوبیت این ساندویچ‌ها کمک فراوانی کرد. از جمله دستور تهیه‌های ابتکاری اضافه کردن کلم خردشده در کنار ساندویچ میگو سرخ‌شده بود که محبوبیت خوبی در میان طرفداران غذاهای دریایی پیدا کرد.

کات سو ساندویچی ساده بود که به مرور زمان توانست جای خودش را در وعده غذایی ژاپنی‌ها باز کند و امروزه در هر مغازه ژاپن تعداد زیادی ساندویچ کات سو روی قفسه‌ها به فروش می‌رسند.

کجارو

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

    مواد لازم:       گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم     گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم     سینه مرغ: 4 عدد     پیاز: 2 عدد     زعفران...

  • ساخت چهره با میوه ها و سبزیجات +عکس

    ۱۴:۳۸ - چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ درباره ما تماس با ما آرشیو...

  • تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا + عکس

    تزیین میوه و سفره شب یلدا ، تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا : آخرای پاییز شد،همه دم میزنن از شمردن جوجه ها، اما تو...

  • دستور پخت کیک پرتقالی با روکش شکلات

    به جرات میتونم بگم زیباترین حسی که میتونی توی خونه بهش برسی اینه که یه روز خوب توی هوای دل انگیز یه کیک عالی بپزی که عطرش همه‌ی خونه رو پرکنه و...

  • برنج و لوبیا قرمز، شامی سالم و خوشمزه

    برنج را با مقدار کافی آب و نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد و در این مدت گوشت و لوبیا را آماده کنید. کف تابه‌ای را با مقدار کمی...

  • توپک نارگیلی فوری با خامه

    روش تهیه ی توپک های نارگیلی با خامه یک دستور العمل ساده و سبک و بسیار خوشمزه است و طعم گیرای نارگیل و خامه شما را به وجد خواهد آورد. می...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۱)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • طرز تهیه دیزی سنگی یا آبگوشت سنتی

    اگر ایرانی باشید خوردن یک دیزی سنگی همان آبگوشت سنتی ایرانی حتی روی ارزانترین صندلی غذاخوری هم لذت بخش تر از هر غذایی خواهد بود. بی خود نبود که در...

  • کباب سالمون لیمویی، غذای پروتئینی

    کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم میکند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. در ضمن کباب سالمون لیمویی...

  • سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این...

  • نان پنیری خوشمزه مخصوص

    حامد 1 ساعت پیش نان‌ها 8 بازدید...

  • نحوه خشک کردن میوه‌ها در فِر

    یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هستند. میتوانید این میوه‌ها را به عنوان یک خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از آن ها به جای تنقلات...

  • املت فنجانی؛ یک صبحانه لاکچری

      گام اول:       ابتدا ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را خرد کنید.     سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.     فلفل دلمه های رنگی...

  • سوفله اسفناج، غذایی بسیار سبک

    این غذا با سس بشامل که با شیر بدون چربی تهیه شده، غذایی بسیار سبک است. آن را سریع بعد از پخت میل کنید. مواد لازم: آرد سوخاری ۳ قاشق...

  • دستور پخت سوپ مرغ و نودل

    از سوپ‌های خیلی خوشمزه‌ای که توی روزای سرد پاییز و زمستون خیلی میچسبه و خودش یه شام کامل محسوب میشه انواع سوپ نودل هست. من خودم معمولا طرفدار سوپ...

  • طرز تهیه رول گوشت به روشی متفاوت

    این غذای گوشتی تهیه شده به روشی متفاوت ولی بسیار آسان است. آن را بپزید و از صرف آن با سبزیجات کبابی لذت ببرید. مواد لازم: روغن کانولا ۲ قاشق...

  • لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطار

    اختصاصی تابناک باتو ؛ لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفره‌های افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما...

  • سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

    مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند....

  • بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

    این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید. مواد لازم: بال مرغ ۲۵ عدد پیازچه ۵ ساقه عسل ۵ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوکی بادام شکلاتی

    می توانید کوکی بادام شکلاتی را به عنوان شیرینی در پذیرایی های خود استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم برای کوکی  بادام  شکلاتی  کره...

  • طرز تهیه نان شیرمال خانگی نرم و خوشمزه

    نان شیرمال را می توان از جمله نان های فانتزی دانست که بخاطر دارا بودن بافتی نرم و پنبه ایی و طعمی بی نظیر طرفداران زیادی دارد. این نان به راحتی در...

  • طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته

    سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. گوجه نیز همراه با روغن زیتون و کمی عسل در فر کباب می‌شود و بعد...

  • دستور پخت بال مرغ مراکشی با سس ماست

    بال مرغ به دلیل چربی زیادی که داره هم بسیار خوش طعمه و مخصوصا اگه کمی بیشتر از حد معمول سرخ یا کباب بشه اطرافش ترد و قرچ و قوروچی میشه که کمتر کسی...

داغ ترین اخبار