عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه دسر ماه رمضان به ۴ روش

دسر ماه رمضان برای افرادی که به خوردن خوراکی های شیرین علاقه دارند، به شکل های مختلف و با مواد متنوعی چون انواع میوه، خرما و ژله درست می شود و معمولا پس از صرف شام مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه 4 دسر متفاوت برای ماه رمضان آشنا نمائیم.

دسر ماه رمضان هرچند در آشپزی ایرانی مقوله‌ای تحت عنوان "دسر" وجود ندارد، ولی خوردنی‌های شیرینی که پس از غذای اصلی برای تفنن خورده می‌شوند، بسیارند و با اندکی تغییر در آن‌ها می‌توان مجموعه‌ای از دسر‌های جدید درست کرد که به عنوان دسر ماه رمضان استفاده شود.

طبق نظر متخصصان تغذیه، هدف از روزه داری، حذف یک وعده از رژیم غذایی است و نباید وعده حذف شده را به صورت افزایش حجم غذا‌های مصرف شده در افطار و سحری جبران کرد. مقدار کالری دریافتی در ماه رمضان باید ۳۰ درصد کاهش پیدا کند، ولی علارغم کاهش میزان غذا در ماه رمضان، متخصصان مصرف میوه، سبزی و مایعات را بسیار توصبه می‌کنند. تامین ویتامین‌های ضروری بدن در ماه رمضان تنها با مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه در فاصله افطار تا سحر امکان پذیر است. دسر‌های خوشمزه زیادی را می‌توان با انواع میوه، خرما و ژلاتین درست کرد و به عنوان افطار یا پس از شام مصرف نمود، دسرهایی، چون ترافل خرما، رنگینک، شله زرد، مسقطی و... که قبلا آموزش داده شده‌اند. در این مطلب قصد داریم شما را با چند نمونه از دسر‌های جدید مخصوص ماه رمضان آشنا سازیم. با ما همراه باشید.

۱. تارت خرما تارت خرما یکی از دسر‌های خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان دسر ماه رمضان، همراه با چای سرو شود. مواد لازم شیر 1 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه تخم مرغ 8 عدد بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چایخوری آرد 1 پیمانه شکر 3 قاشق غذاخوری خرما 500 گرم مغز گردوی کوبیده 500 گرم دارچین و هل کوبیده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

تخم مرغ‌ها را خوب بزنید، سپس شکر را اضافه کرده و با هم بزنید تا کرم رنگ شود. به ترتیب روغن، شیر، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید، سپس آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر سفت شود. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید، وردنه را روی لبه قالب بغلطانید و حاشیه اضافه خمیر را بردارید. خرما را با یک لیوان آب و هل روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس هسته و کلاهک آن را جدا کرده و با همان آب خوب بکوبید یا در غذاساز بریزید تا له شود. مغز گردوی خرد شده و دارچین را به خرما اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و روی خمیر پهن شده کف قالب بریزید. روی آن را با خلال بادام و مغز گردو تزیین کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.


تارت خرما، دسر ماه رمضان

۲. دسر موز با ژلاتین دسر موز با ژلاتین یکی از دسرهای میوه‌ای است که می‌تواند کمبود املاح و ویتامین ناشی از روزه داری را جبران کرده و به عنوان دسر ماه رمضان استفاده شود. خوردن یک دسر خوشمزه پس از شام می‌تواند بسیار لذت بخش باشد. مواد لازم ژلاتین 5 ورق موز 4 عدد شکر 1/2 لیوان آب میوه دلخواه 1 استکان آبلیمو 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

ژلاتین را ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب سرد خیس کنید. شکر، آبلیمو و آب میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید، سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید. سه عدد موز را رنده کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید. مخلوط را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از اینکه دسر سرد شد و خودش را گرفت، روی آن را با موز تزیین کنید. 


دسر موز و ژلاتین

۳. پودینگ آناناس پودینگ آناناس یک دسر فوق العاده جذاب و لذیذ است که به عنوان بخش پایانی شام در ماه رمضان گزینه مناسبی بوده و ترکیب آناناس و خامه موجود در آن برای بیشتر افراد لذت بخش است. مواد لازم کمپوت آناناس 1 قوطی کوچک شیر 1/2 لیتر پودر کاستر 2 قاشق غذاخوری سرپر شکر 4 قاشق غذاخوری خامه 100 گرم بیسکوییت ساده 200 گرم


دستور تهیه:

بیسکوییت‌ها را پودر کرده و کف ظرف شیشه‌ای بریزید. شیر، پودر کاستر، شکر و آناناس را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. مخلوط فوق را از روی حرارت برداشته و خامه را با آن مخلوط کنید تا به شکل سس درآید. سس حاصل را روی بیسکوییت بریزید و فرصت دهید تا سرد شود. روی دسر را با تکه‌های آناناس تزیین کرده و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. 


پودینگ آناناس، دسر ماه رمضان

۴. حلوای تخم مرغ حلوای تخم مرغ، دسری است خوشمزه و بسیار مغذی که طبعا باید پس از یک شام سبک به عنوان دسر ماه رمضان، خورده شود. مواد لازم آرد برنج 1 پیمانه شکر 1 پیمانه زرده تخم مرغ 6 عدد روغن 1/2 پیمانه هل و گلاب 1/2 پیمانه محلول زعفران 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه: زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفید شده و کف کند. زعفران دم کرده، هل و گلاب را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید. روغن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید، آرد برنج را در آن ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا کمی رنگ بگیرد. سپس از روی حرارت برداشته، مخلوط تخم مرغ و شکر را کم کم در تابه بریزید و سریع هم بزنید. تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا مایه به روغن بنشیند. از روی حرارت برداشته در ظرف مناسب بکشید و فرصت دهید تا سرد شود.

نکته: برای تهیه 1/2 پیمانه هل و گلاب، 4-5 دانه هل را بکوبید و در 1/4 پیمانه آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا مقدار آب آن نصف شود. سپس از صافی گذرانده و 1/4 پیمانه گلاب به آن اضافه کنید. 

حلوای تخم مرغ، دسر ماه رمضان

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

    مواد لازم:       گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم     گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم     سینه مرغ: 4 عدد     پیاز: 2 عدد     زعفران...

  • ساخت چهره با میوه ها و سبزیجات +عکس

    ۱۴:۳۸ - چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ درباره ما تماس با ما آرشیو...

  • تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا + عکس

    تزیین میوه و سفره شب یلدا ، تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا : آخرای پاییز شد،همه دم میزنن از شمردن جوجه ها، اما تو...

  • دستور پخت کیک پرتقالی با روکش شکلات

    به جرات میتونم بگم زیباترین حسی که میتونی توی خونه بهش برسی اینه که یه روز خوب توی هوای دل انگیز یه کیک عالی بپزی که عطرش همه‌ی خونه رو پرکنه و...

  • برنج و لوبیا قرمز، شامی سالم و خوشمزه

    برنج را با مقدار کافی آب و نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد و در این مدت گوشت و لوبیا را آماده کنید. کف تابه‌ای را با مقدار کمی...

  • توپک نارگیلی فوری با خامه

    روش تهیه ی توپک های نارگیلی با خامه یک دستور العمل ساده و سبک و بسیار خوشمزه است و طعم گیرای نارگیل و خامه شما را به وجد خواهد آورد. می...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۱)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • طرز تهیه دیزی سنگی یا آبگوشت سنتی

    اگر ایرانی باشید خوردن یک دیزی سنگی همان آبگوشت سنتی ایرانی حتی روی ارزانترین صندلی غذاخوری هم لذت بخش تر از هر غذایی خواهد بود. بی خود نبود که در...

  • کباب سالمون لیمویی، غذای پروتئینی

    کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم میکند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. در ضمن کباب سالمون لیمویی...

  • سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این...

  • نان پنیری خوشمزه مخصوص

    حامد 1 ساعت پیش نان‌ها 8 بازدید...

  • نحوه خشک کردن میوه‌ها در فِر

    یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هستند. میتوانید این میوه‌ها را به عنوان یک خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از آن ها به جای تنقلات...

  • املت فنجانی؛ یک صبحانه لاکچری

      گام اول:       ابتدا ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را خرد کنید.     سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.     فلفل دلمه های رنگی...

  • سوفله اسفناج، غذایی بسیار سبک

    این غذا با سس بشامل که با شیر بدون چربی تهیه شده، غذایی بسیار سبک است. آن را سریع بعد از پخت میل کنید. مواد لازم: آرد سوخاری ۳ قاشق...

  • دستور پخت سوپ مرغ و نودل

    از سوپ‌های خیلی خوشمزه‌ای که توی روزای سرد پاییز و زمستون خیلی میچسبه و خودش یه شام کامل محسوب میشه انواع سوپ نودل هست. من خودم معمولا طرفدار سوپ...

  • طرز تهیه رول گوشت به روشی متفاوت

    این غذای گوشتی تهیه شده به روشی متفاوت ولی بسیار آسان است. آن را بپزید و از صرف آن با سبزیجات کبابی لذت ببرید. مواد لازم: روغن کانولا ۲ قاشق...

  • لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطار

    اختصاصی تابناک باتو ؛ لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفره‌های افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما...

  • سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

    مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند....

  • بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

    این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید. مواد لازم: بال مرغ ۲۵ عدد پیازچه ۵ ساقه عسل ۵ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوکی بادام شکلاتی

    می توانید کوکی بادام شکلاتی را به عنوان شیرینی در پذیرایی های خود استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم برای کوکی  بادام  شکلاتی  کره...

  • طرز تهیه نان شیرمال خانگی نرم و خوشمزه

    نان شیرمال را می توان از جمله نان های فانتزی دانست که بخاطر دارا بودن بافتی نرم و پنبه ایی و طعمی بی نظیر طرفداران زیادی دارد. این نان به راحتی در...

  • طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته

    سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. گوجه نیز همراه با روغن زیتون و کمی عسل در فر کباب می‌شود و بعد...

  • دستور پخت بال مرغ مراکشی با سس ماست

    بال مرغ به دلیل چربی زیادی که داره هم بسیار خوش طعمه و مخصوصا اگه کمی بیشتر از حد معمول سرخ یا کباب بشه اطرافش ترد و قرچ و قوروچی میشه که کمتر کسی...

داغ ترین اخبار