عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خورش باقلاقاتق سرشار از پروتئین

این خورش گیلانی هرچند بدون گوشت پخته می شود ولی به خاطر تخم مرغ و لوبیای کشاورزی سرشار از پروتئین است.

مواد لازم:

لوبیا کشاورزی ۲۵۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

خورش باقلاقاتق سرشار از پروتئین

نکاتی در مورد تهیه ی خورش باقلاقاتق :

۱- لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید، پوست آن ها را جدا کرده و آن ها را ۲ لپه کنید. می توانید از لوبیا چشم بلبلی یا باقالی هم استفاده کنید. قبل از استفاده آن ها را آبکشی کنید.
۲- شوید را ریز خرد کنید. می توانید از ۵۰ گرم شوید خشک هم استفاده کنید.
۳- سیر را هم له کنید و یا ریز خرد کنید. بسته به ذائقه تان می توانید از سیر بیشتری استفاده کنید.
۴- می توانید برای هر نفر ۱ عدد تخم مرغ استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کنید.
۵- این خورش را با برنج کته میل کنید.

طرز تهیه:

در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و آن را گرم کنید. لوبیا را در آن بریزید وبرای ۱۵ دقیقه تفت دهید.
به آن زردچوبه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس سیر را اضافه کرده و برای ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
شوید را به آن ها اضافه کنید و ۲ دیگر تفت دهید.
به آن ها آب اضافه کنید تا حدی که تا ۱ سانتی متر روی مواد را بپوشاند و بگذارید تا بجوشد.
نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.
سپس حرارت را کم کرده و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید، تا آب مواد کم شود.
قبل از سرو تخم مرغ ها را روی خورش شکانده و صبر کنید تا ببندند و سپس آن را میل کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

    روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش...

  • طرز تهیه املت با رب خوشمزه

    املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا...

  • طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات

    مواد لازم: ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۲۰۰ گرم کلم بروکلی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۱/۴ لیمو ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ۲ حبه سیر ۵۰...

  • طرز تهیه کباب کوبیده حرفه‌ای در منزل

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل...

  • طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه سیب دو...

  • آموزش مرحله به مرحله تهیه سس هلندی

    وب‌سایت دونفره: سس هلندی یکی از سس های اصلی در آشپزی فرانسوی هست، این سس خوشمزه رو با انواع سبزیجات بخارپز شده یا کبابی شده و همچنین با تخم مرغ آب...

  • حوله خشک کن چیست؟

    حوله خشک کن چیست؟ این پرسشی است که شاید دانستن پاسخ آن برای بسیاری از افراد مهم باشد. به خصوص آن دسته از افرادی که تا پیش از این در...

  • قرص لومیدکس (Lomidex) چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد؟

    قرص لومیدکس (Lomidex) با نام دیگر لوپرامید (Loperamide) از داروهای ضد اسهال است که با کند کردن فعالیت حرکتی روده، میزان دفع آب و...

  • انواع مزه اصلی و اینکه کجای زبان احساس می‌شود؟

    انواع مزه اصلی شامل شیرینی، ترشی، شوری و تلخی می‌شود. بعضی از محققان مزه ملس را نیز به عنوان یکی از مزه‌های اصلی می‌شناسند. بنابراین...

  • دوتار (معرفی دوتارهای مناطق مختلف ایران)

    دوتار یک ساز زهی زخمه‌ای است که توسط انگشتان دست نواخته می‌شود. این ساز در مناطقی مثل شمال و شرق خراسان، منطقه‌ی ترکمنی (گلستان)،...