عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

امروز میخوام ویتامین‌های موجود در لوبیا سبز را براتون بگم که بعضی از ما‌ها چقدر از این منبع ویتامین به دور هستیم و زیاد اهمیت نمیدیم. لوبیا سبز کالری بسیار کمی داره، اما از نظر مغذی بودنش بسیار قویه و از ومیتامین‌های بسیار برخورداره. مثل ویتامین K؛ و منگنز و ویتامین c. , همچنین ویتامین A. فیبر، پتاسیم، فولات، آهن، منیزیم. ویتامین B. ۱، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین، امگا ۳ و نیاسین است. پس بیاید بااین همه ویتامین‌های موجود در لوبیا ازش غافل نشویم و تا میتونیم از لوبیا‌های ترد و سبز و لطیف استفاده کنیم که خواصش بهتره. امروز من طرز تهیه یک کوکوی خوشمزه لوبیا سبز را براتون مینویسم امیدوارم از این کوکو لوبیای خوشمزه درست کنید کنار عزیزان نوش جان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز

نیم کیلو لوبیا سبز باریک و ترد، ریز خرد شده
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده و سرخ شده
دو ق. غ. سرصاف آرد سفید
یک ق. غ. آرد سوخاری
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۲ حبه
بیکینگ پودر یک ق. مربا خوری
دارچین در صورت تمایل یک ق. چایخوری خوری
نمک، فلفل، زردچوبه، بمقدار لازم

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

لوببا هارا شسته وسپس ریز ریز خرد میکنیم و در ظرف مناسبی ریخته با مقدار کمی آب میگذاریم تا خوب بپزه تا آب لوبیا کشیده شود. بعد در آبکش ریخته میگذاریم تا خنک خنک بشه.

در ماهیتابه‌ای جدا گانه پیاز‌های خرد شده را سرخ می‌کنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
سپس تخم مرغ‌ها را مخلوط موادی که خنک شده میریزیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد‌ها و بیکینگ پودر را هم مخلوط کرده هم میزنیم. سیر را هم رنده کرده و در صورت دلخواه یک قاشق چایخوری دارچین هم اضافه میکنیم به مخلوط لوبیا و خوب هم میزنیم.

بعد در ماهیتابه دوطرفه یا ماهیتابه نچسب که من اینجا از ماهیتابه نچسب استفاده کردم مقداری روغن میریزیم. وقتی روغن خوب داغ شد مواد لوبیا را درون ماهیتابه ریخته و روی مواد را صاف میکنیم و درب ظرف را میبندیم و شعله گاز را مناسب میکنیم که نسوزه و داخلش خام نمونه.

سپس میگذاریم تا خوب پخته و سرخ شود. بعد ازاینکه یک طرف کوکو سرخ شد آن را بر میگردانیم و طرف دیگر آن راهم سرخ میکنیم.

وقتی قشنگ سرخ شد، کوکو لوبیای لذیذ و مقوی ما آماده است. پس آنهارا در ظرف مورد نظر چیده و با سبزیجات تازه هم تزئین کنید. خیلی خوشمزه است.

منبع: ۲ نفره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

    روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش...

  • طرز تهیه املت با رب خوشمزه

    املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا...

  • طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات

    مواد لازم: ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۲۰۰ گرم کلم بروکلی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۱/۴ لیمو ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ۲ حبه سیر ۵۰...

  • طرز تهیه کباب کوبیده حرفه‌ای در منزل

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل...

  • طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه سیب دو...

  • آموزش مرحله به مرحله تهیه سس هلندی

    وب‌سایت دونفره: سس هلندی یکی از سس های اصلی در آشپزی فرانسوی هست، این سس خوشمزه رو با انواع سبزیجات بخارپز شده یا کبابی شده و همچنین با تخم مرغ آب...

  • حوله خشک کن چیست؟

    حوله خشک کن چیست؟ این پرسشی است که شاید دانستن پاسخ آن برای بسیاری از افراد مهم باشد. به خصوص آن دسته از افرادی که تا پیش از این در...

  • قرص لومیدکس (Lomidex) چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد؟

    قرص لومیدکس (Lomidex) با نام دیگر لوپرامید (Loperamide) از داروهای ضد اسهال است که با کند کردن فعالیت حرکتی روده، میزان دفع آب و...

  • انواع مزه اصلی و اینکه کجای زبان احساس می‌شود؟

    انواع مزه اصلی شامل شیرینی، ترشی، شوری و تلخی می‌شود. بعضی از محققان مزه ملس را نیز به عنوان یکی از مزه‌های اصلی می‌شناسند. بنابراین...

  • دوتار (معرفی دوتارهای مناطق مختلف ایران)

    دوتار یک ساز زهی زخمه‌ای است که توسط انگشتان دست نواخته می‌شود. این ساز در مناطقی مثل شمال و شرق خراسان، منطقه‌ی ترکمنی (گلستان)،...