عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور تهیه پیش غذای رولت ژامبون

دوستان امرور میخوام یک پیش غذای عالی و خوشمزه و خوش آب و رنگ و در عین حال خیلی هم راحت را براتون آموزش بدهم. این پیش غذا رولت ژامبون رو بچه‌ها خیلی طرفدارش هستند. این رولت خوشمزه را میتونید با چند نوع ترکیب مواد دیگر هم درست کنید و سر میز برای میهمانی‌ها آماده کنید مخصوصا تولد‌ها یک پیشنهاد خوبی است. رولت ژامبون یه پیش غذای مجلسی و شکیله میتونید همین نان رولت ژامبون را با پنیر و گردو و سبزی خوردن و یا کره و مار مالاد یک صبحانه خوب و مفیدی را برای عزیزان خود تهیه کنید و سفره‌های خود را رنگین کنید.

مواد لازم برای تهیه کرپ یا همون نون رولت

آرد سه چهارم لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱/۳ قاشق چایخور
شیر یا ماست یک لیوان
مواد میانی رولت
ژامبون گوشت ۶ یا ۸ ورق
سس مایونز ۲ ق. جعفری خردشده ۳ ق. غ. خوری

طرز تهیه رولت ژامبون یا همون رولت کالباس

خب حالا تمام مواد کرپ را که شیر و تخم مرغ، نمک و آرد است را در یک کاسه ریخته و هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.

یک تابه مستطیل شکلی بردارید با برس ته ماهیتابه را خیلی کم چرب کرده وروی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس مقداری از مواد را کف ماهیتابه ریخته طوری که یک لایه نان رولت درست شود.

مواد نان در حال پخت

وقتی آماده شد نان را بر میگدانیم تا اونطرف نان هم بپزد. وقتی نان رولت ما درست شد در سینی که اندازه رولت است گذاشته و در یخچال به مدت ۶ یا ۷ دقیقه میگذاریم تا خنک شود و بعد رولت بعدی را هم به همون روش بالا درست میکنیم.

سپس بعد از خنک شدن نون‌ها دو قاشق از سس مایونز را روی هر کدام از نان‌ها میریزیم و روی نان می‌کشیم. کالباس‌ها را هم روی نان‌های سس زده میچینیم.

سپس خیار شور‌ها را خیلی نازک برش میدهیم و روی کالباس‌ها قرار میدهیم و بعد جعفری خرد شده را وسط مواد رولت می‌پاشیم.

بعد رولتمان را خیلی آروم ظریف و محکم رول میکنیم. بعد از رول میتونید همونطور رولت را درسته در یخچال بگذاریم یا اینکه برش بزنید و در ظرف مورد نظرتون بچینید. من همون موفع برش زدم و در ظرف چیدم؛ و درآخر هم در یخچال میگذاریم تا یکی دوساعت بمونه بعد میتونید نوش جان کنید.

منبع: ۲ نفره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

    روزنامه خراسان: در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش...

  • طرز تهیه املت با رب خوشمزه

    املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا...

  • طرز تهیه صبحانه فریتاتا با سبزیجات

    مواد لازم: ۶ عدد تخم مرغ ۳ عدد فلفل دلمه‌ای ۱ عدد پیاز ۲۰۰ گرم کلم بروکلی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۱/۴ لیمو ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون ۲ حبه سیر ۵۰...

  • طرز تهیه کباب کوبیده حرفه‌ای در منزل

    کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین انواع کباب‌های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می‌ریزد. راه حل...

  • طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه سیب دو...

  • آموزش مرحله به مرحله تهیه سس هلندی

    وب‌سایت دونفره: سس هلندی یکی از سس های اصلی در آشپزی فرانسوی هست، این سس خوشمزه رو با انواع سبزیجات بخارپز شده یا کبابی شده و همچنین با تخم مرغ آب...

  • حوله خشک کن چیست؟

    حوله خشک کن چیست؟ این پرسشی است که شاید دانستن پاسخ آن برای بسیاری از افراد مهم باشد. به خصوص آن دسته از افرادی که تا پیش از این در...

  • قرص لومیدکس (Lomidex) چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد؟

    قرص لومیدکس (Lomidex) با نام دیگر لوپرامید (Loperamide) از داروهای ضد اسهال است که با کند کردن فعالیت حرکتی روده، میزان دفع آب و...

  • انواع مزه اصلی و اینکه کجای زبان احساس می‌شود؟

    انواع مزه اصلی شامل شیرینی، ترشی، شوری و تلخی می‌شود. بعضی از محققان مزه ملس را نیز به عنوان یکی از مزه‌های اصلی می‌شناسند. بنابراین...

  • دوتار (معرفی دوتارهای مناطق مختلف ایران)

    دوتار یک ساز زهی زخمه‌ای است که توسط انگشتان دست نواخته می‌شود. این ساز در مناطقی مثل شمال و شرق خراسان، منطقه‌ی ترکمنی (گلستان)،...