عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

سوپ‌های خوشمزه از چهار گوشه جهان

هفته نامه همشهری شش و هفت - ناهید امامی پور: سوپ نه تنها برای برخی به عنوان یک پیش غذا بلکه در پاره ای از نقاط جهان یک وعده اصلی نیز به حساب می آید. تهیه و آماده سازی سوپ نسبت به دیگر خوراک ها آسانتر است. به همین دلیل برای کسانی که خسته اند و یا حوصله آشپزی را ندارند، گزینه خوبی به حساب می آید.
 
در اینجا برای دوستداران سوپ چند نمونه از این خوردنی لذیذ و محبوب را از گوشه و کنار جهان انتخاب کرده ایم. با ما همراه باشید با چند سوپ خوشمزه!
 
سوپ دال پاکستانی
 
برای 6 نفر
 
مواد لازم:
 
    یک فنجان دال (قبل از مصرف پاک شود)
    3 فنجان آب
    1 عدد پیاز خرد شده
    2 حبّه سیر خرد شده یا کوبیده شده
    نصف ریشه زنجبیل تازه خرد شده
    400 گرم رب گوجه فرنگی
    2 قاشق چای خوری پودر کاری
    یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
    1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
    1 قاشق چای خوری پودر گشنیز خشک
    3-2 قاشق غذاخوری روغن مایع
    نمک و فلفل به میزان لازم
 

 
طرز تهیه:
 
سوپ دال یکی از خوراک های بسیار محبوب و رایج در شبه قاره هند است که در مناطق مختلف به شیوه های گوناگونی تهیه می شود. معمولا سفره هر هندی یا پاکستانی چه در خانه و چه در رستوران حاوی نوعی از سوپ دال است که یا به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان کنار غذا مورد استفاده قرار دارد. امروز در آشپزخانه مان یک نوع سوپ دال را که بیشتر در پاکستان رایج بوده با هم مرور می کنیم.
 
شیوه آماده سازی:
 
1.آب را در یک قابلمه بجوشانید.
2.دال را در آب بریزید و یک دقیقه عمل جوشاندن را ادامه دهید.
3.پس از آن گاز را کم کرده و بگذارید تا دال بپزد. این عمل تا زمانی ادامه پیدا می کند که دال پخته و حالت خمیری پیدا کند.
4.پیاز، زنجبیل و سیر را در یک ماهی تابه سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند.
5.کاری، فلفل، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را به ماهی تابه افزوده و به مدت 3 دقیقه عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
6.دقت کنید که مخلوط در حین سرخ شدن باید دائم هم زده شود.
7.رب گوجه فرنگی را به محتویات درون ماهی تابه افزوده و 3 دقیقه دیگر عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
8.سپس محتویات سرخ شده درون ماهی تابه را به مایع دال درون قابلمه افزوده و بر روی آتش ملایم به مدت پانزده تا بیست دقیقه بپزید.
9.دال آماده است و می توانید آن را همراه با نان یا با برنج نوش جان کنید.
 
سوپ لوبیا سیاه کوبایی
 
برای 8 نفر
 
مواد لازم:
 
    450 گرم لوبیای سیاه
    1 عدد پیاز متوسط خردشده
    1 عدد فلفل سبز متوسط خرد شده
    3 حبّه سیر کوبیده
    1 عدد ماهیچه گوسفند
    نصف فنجان روغن زیتون
    2 قاشق چای خوری نمک
    پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
    یک سوم فنجان سرکه سفید
    برنج پخته (به صورت کته یا آبکش برای همراهی خوراک)
    خامه برای تزئین (اختیاری)
    پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای برش خورده برای تزئین اختیاری)
 

 
طرز تهیه:
 
لوبیای سیاه از جمله حبوبات محبوب در حوزه کارائیب و آمریکای جنوبی است که از آن خوراک های گوناگونی تهیه می شود. یکی از این غذاها سوپ لوبیا سیاه کوبایی است.
 
شیوه آماده سازی
 
1.شب قبل از پختن لوبیاها را پس از پاک کردن در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد. در ظرف مربوطه آب باید روی لوبیاها را پوشانده و در ظرف را نیز بگذارید.
2.هنگام پختن لوبیا را از آب خارج و آبکش کنید و سپس در قابلمه ای که برای پختن در نظر گرفته اید بریزید.
3.پیاز، فلفل، سیر، ماهیچه، روغن، زیتون و نمک را بدان افزوده و خوب هم بزنید.
4.گاز را زیاد کنید تا آب به جوش آید.
5.کفی را که روی ظرف ایجاد می شود با ملاقه خارج کنید و سپس درجه گاز را کم کنید.
6.بگذارید تا به مدت چهار تا پنج ساعت این خوراک بر روی حرارت ملایم بپزد.
7.تا هنگامی که لوبیاها نرم شده و مجموعه مخلوط به حالتی نیمه مایع در آید.
8.در واقع این خوراک چندان آبکی نیست و بیشتر به همان حالت نرم و کم آب مصرف می شود.
9.در هنگام پختن لازم است که در حدود 2 ساعت پس از شروع به پخت لوبیاها را امتحان کنید و اگر احساس کردید که هنوز سفت هستند و آب ظرف چندان زیاد نبوده کمی آب را به آن بیفزایید در نهایت برخی از لوبیاها باید ترکیده و خوراکی نیمه مایع به دست آید.
10.حدود 15 دقیقه پیش از پایان پخت، سرکه را به آن بیفزایید و در ظرف را بردارید.
11.در این هنگام گوشت را از ظرف خارج ساخته و از استخوان خارج کنید و آن را با یک چاقوی تیز خرد کرده و دوباره به درون ظرف بازگردانید.
12.در انتها پس از کشیدن خوراک در ظرف می توانید با کمی خامه، پیاز و فلفل دلمه ای یا احیانا چیزی شبیه به اینها به سلیقه خودتان روی خوراک تان را بیارایید.
 
نکته:
 
در کوبا رسم بر آن است که این خوراک را بیشتر با برنج می خورند. شما هم می توانید از قبل برنج به صورت کته یا آبکش تهیه کرده باشد و آن را با خوراک تان نوش جان کنید یا این که خوراک را به تنهایی یا همراه با نان نوش جان کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

    مواد لازم:       گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم     گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم     سینه مرغ: 4 عدد     پیاز: 2 عدد     زعفران...

  • ساخت چهره با میوه ها و سبزیجات +عکس

    ۱۴:۳۸ - چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ درباره ما تماس با ما آرشیو...

  • تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا + عکس

    تزیین میوه و سفره شب یلدا ، تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا : آخرای پاییز شد،همه دم میزنن از شمردن جوجه ها، اما تو...

  • دستور پخت کیک پرتقالی با روکش شکلات

    به جرات میتونم بگم زیباترین حسی که میتونی توی خونه بهش برسی اینه که یه روز خوب توی هوای دل انگیز یه کیک عالی بپزی که عطرش همه‌ی خونه رو پرکنه و...

  • برنج و لوبیا قرمز، شامی سالم و خوشمزه

    برنج را با مقدار کافی آب و نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد و در این مدت گوشت و لوبیا را آماده کنید. کف تابه‌ای را با مقدار کمی...

  • توپک نارگیلی فوری با خامه

    روش تهیه ی توپک های نارگیلی با خامه یک دستور العمل ساده و سبک و بسیار خوشمزه است و طعم گیرای نارگیل و خامه شما را به وجد خواهد آورد. می...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۱)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • طرز تهیه دیزی سنگی یا آبگوشت سنتی

    اگر ایرانی باشید خوردن یک دیزی سنگی همان آبگوشت سنتی ایرانی حتی روی ارزانترین صندلی غذاخوری هم لذت بخش تر از هر غذایی خواهد بود. بی خود نبود که در...

  • کباب سالمون لیمویی، غذای پروتئینی

    کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم میکند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. در ضمن کباب سالمون لیمویی...

  • سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این...

  • نان پنیری خوشمزه مخصوص

    حامد 1 ساعت پیش نان‌ها 8 بازدید...

  • نحوه خشک کردن میوه‌ها در فِر

    یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هستند. میتوانید این میوه‌ها را به عنوان یک خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از آن ها به جای تنقلات...

  • املت فنجانی؛ یک صبحانه لاکچری

      گام اول:       ابتدا ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را خرد کنید.     سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.     فلفل دلمه های رنگی...

  • سوفله اسفناج، غذایی بسیار سبک

    این غذا با سس بشامل که با شیر بدون چربی تهیه شده، غذایی بسیار سبک است. آن را سریع بعد از پخت میل کنید. مواد لازم: آرد سوخاری ۳ قاشق...

  • دستور پخت سوپ مرغ و نودل

    از سوپ‌های خیلی خوشمزه‌ای که توی روزای سرد پاییز و زمستون خیلی میچسبه و خودش یه شام کامل محسوب میشه انواع سوپ نودل هست. من خودم معمولا طرفدار سوپ...

  • طرز تهیه رول گوشت به روشی متفاوت

    این غذای گوشتی تهیه شده به روشی متفاوت ولی بسیار آسان است. آن را بپزید و از صرف آن با سبزیجات کبابی لذت ببرید. مواد لازم: روغن کانولا ۲ قاشق...

  • لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطار

    اختصاصی تابناک باتو ؛ لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفره‌های افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما...

  • سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

    مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند....

  • بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

    این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید. مواد لازم: بال مرغ ۲۵ عدد پیازچه ۵ ساقه عسل ۵ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوکی بادام شکلاتی

    می توانید کوکی بادام شکلاتی را به عنوان شیرینی در پذیرایی های خود استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم برای کوکی  بادام  شکلاتی  کره...

  • طرز تهیه نان شیرمال خانگی نرم و خوشمزه

    نان شیرمال را می توان از جمله نان های فانتزی دانست که بخاطر دارا بودن بافتی نرم و پنبه ایی و طعمی بی نظیر طرفداران زیادی دارد. این نان به راحتی در...

  • طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته

    سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. گوجه نیز همراه با روغن زیتون و کمی عسل در فر کباب می‌شود و بعد...

  • دستور پخت بال مرغ مراکشی با سس ماست

    بال مرغ به دلیل چربی زیادی که داره هم بسیار خوش طعمه و مخصوصا اگه کمی بیشتر از حد معمول سرخ یا کباب بشه اطرافش ترد و قرچ و قوروچی میشه که کمتر کسی...

داغ ترین اخبار