عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی قالبی

دسر پان نوعی دسر اسپانیایی است که به صورت قالبی یا تک نفره درست می شود و به عنوان یک میان وعده یا پس غذا سرو می گردد. این دسر یکی از دسرهای محبوب در میان افرادی است که به خوردن شیرینی های تر علاقه دارند. در این مطلب شما را طرز تهیه دسر پان اسپانیایی قالبی آشنا خواهیم کرد.

دسر پان اسپانیایی قالبی دسر، نوعی خوراکی است که در فرهنگ آشپزی کشور‌های مختلف گاهی به آن پس غذا نیز می‌گویند. معمولاً در پایان یک وعده غذایی مصرف می‌شود و غالبا جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد. واژه دسر از کلمه فرانسوی " desservir " به معنی جمع کردن روی میز، گرفته شده است.

دسر‌های مشترک غربی عبارتند از: کیک کرم کارامل، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکوییت، شیرینی، انواع پای و آبنبات. در برخی کشور‌ها برای مصرف دسر از قاشق مخصوصی که اندازه آن بین قاشق چایخوری و قاشق غذاخوری است، استفاده می‌کنند. اولین دسر‌ها آبنبات‌هایی بودند که از خرمای خشک و موم کندوی زنبور عسل درست می‌شدند. در قرون وسطی زمانی که شکر برای اولین بار تولید شد، مردم از طعم شیرینی‌ها لذت می‌بردند و شیرینی، یک نوع خوراکی جدید به حساب می‌آمد. اما چون شکر بسیار گران بود فقط افراد ثروتمند از شیرینی‌ها و دسر‌ها بهره‌مند بودند. ریشه اولین دسر ها‌ی محبوب، مانند بستنی‌های منجمد، به قرون وسطی بر می‌گردد زمانی که خانواده سلطنتی یخ مزه دار شده با عسل یا شربت میوه را درخواست کردند.

اقسام دسر امروزه بسیار متنوع است و ما در این قسمت سعی کرده ایم نمونه‌ای دسر اسپانیایی به نام دسر پان را به شما آموزش دهیم که در مراسم مختلفی مثل میهمانی‌های رسمی، میهمانی‌های دوستانه و یا برای خانواده مناسب است.

طرز تهیه دسر پان مواد لازم آرد سفید 75 گرم نشاسته ذرت 75 گرم+1 قاشق غذاخوری شکر 150 گرم+ 4 قاشق غذاخوری شیر 1 لیوان وانیل کمی نمک یک پینچ تخم مرغ 5 عدد+ 1 عدد خامه 40 گرم پودر کاکائو 1.5 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری


دستور تهیه:

یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در کمی شیر حل کنید. بقیه شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. یک عدد تخم مرغ را با ۴ قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود و سپس به آرامی به شیر روی حرارت اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شود. نشاسته ذرت حل شده در شیر را به همراه کره به مخلوط فوق اضافه کرده و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود، سپس خامه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. مقداری از مواد را با پودر کاکائو مخلوط کنید تا کرمی شکلاتی رنگ درست شود و بقیه را به صورت کرم سفید رنگ نگه دارید. زرده و سفیده ی ۵ عدد تخم مرغ را از هم جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید. به اندازه یک پینچ نمک به سفیده اضافه کنید. شکر را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آن را به سفیده و نیم دیگر را به زرده اضافه کنید. سفیده و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفیده پف کند و وقتی ظرف را برمی گردانید از آن نریزد. زرده و شکر را با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود؛ سپس وانیل را به آن اضافه کنید. آرد سفید و آرد ذرت را مخلوط کرده و به زرده زده شده اضافه کنید و کمی با همزن بزنید. برای اینکه خمیر سبکتر شود، چند قاشق از سفیده زده شده را به مخلوط زرده و آرد اضافه کرده و کمی با همزن بزنید. سپس بقیه سفیده زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به آرامی آن را فولد کنید (به صورت دورانی به آرامی مخلوط کنید). قالب مورد نظر را چرب کنید، خمیر را در قالب ریخته و به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پختن از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود، سپس روی آن را با یک لایه از کرم شکلاتی و بعد با یک لایه از کرم سفید بپوشانید و کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید. دسر پان اسپانیایی قالبی

اصولا دسر به قسمتی از غذا گفته می‌شود که پس از سرو غذا‌ی اصلی در سفره وجود دارد. افرادی که قصد دارند از وزن خود بکاهند بهتر است بعضی دسر‌ها را وارد برنامه غذایی خود کنند. بعضی دسر‌ها مانند ماست به دلیل کالری کم و انواع پروتیین بسیار مفید هستند و مصرف آن‌ها می‌تواند باعث کاهش وزن شود. در اروپا هنوز هم دسر را میوه‌ای می‌دانند که در آخر غذا مصرف می‌گردد. اگرچه اغلب همراه با میوه، یک پودینگ یا شیرینی خمیری یا سوفله و یا تارت نیز سرو می‌نمایند. بعضی از آمریکایی‌ها در آخر غذا شیرینی می‌خورند و افرادی که به آن کشور مسافرت می‌کنند از انواع و اقسام دسرهایی که در آن کشور رایج است تعجب می‌کنند، چون علاوه بر مجموعه دسر‌های متنوع در ممالک مختلف مثل پودینگ از انگلستان، تارت از آلمان و اتریش، مرنگ از فرانسه، و سوفله‌ها از ایتالیا؛ آمریکایی‌ها اقسام بستنی و کیک‌های میوه‌ای را نیز به جای دسر سرو می‌کنند. شما در این مقاله با طرز تهیه دسر پان اسپانیایی آشنا شدید، این دسر خوشمزه را درست کنید و نظر خود را در این مورد، با ما در میان بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

    مواد لازم:       گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم     گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم     سینه مرغ: 4 عدد     پیاز: 2 عدد     زعفران...

  • ساخت چهره با میوه ها و سبزیجات +عکس

    ۱۴:۳۸ - چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ درباره ما تماس با ما آرشیو...

  • تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا + عکس

    تزیین میوه و سفره شب یلدا ، تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا : آخرای پاییز شد،همه دم میزنن از شمردن جوجه ها، اما تو...

  • دستور پخت کیک پرتقالی با روکش شکلات

    به جرات میتونم بگم زیباترین حسی که میتونی توی خونه بهش برسی اینه که یه روز خوب توی هوای دل انگیز یه کیک عالی بپزی که عطرش همه‌ی خونه رو پرکنه و...

  • برنج و لوبیا قرمز، شامی سالم و خوشمزه

    برنج را با مقدار کافی آب و نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد و در این مدت گوشت و لوبیا را آماده کنید. کف تابه‌ای را با مقدار کمی...

  • توپک نارگیلی فوری با خامه

    روش تهیه ی توپک های نارگیلی با خامه یک دستور العمل ساده و سبک و بسیار خوشمزه است و طعم گیرای نارگیل و خامه شما را به وجد خواهد آورد. می...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۱)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • طرز تهیه دیزی سنگی یا آبگوشت سنتی

    اگر ایرانی باشید خوردن یک دیزی سنگی همان آبگوشت سنتی ایرانی حتی روی ارزانترین صندلی غذاخوری هم لذت بخش تر از هر غذایی خواهد بود. بی خود نبود که در...

  • کباب سالمون لیمویی، غذای پروتئینی

    کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم میکند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. در ضمن کباب سالمون لیمویی...

  • سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این...

  • نان پنیری خوشمزه مخصوص

    حامد 1 ساعت پیش نان‌ها 8 بازدید...

  • نحوه خشک کردن میوه‌ها در فِر

    یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هستند. میتوانید این میوه‌ها را به عنوان یک خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از آن ها به جای تنقلات...

  • املت فنجانی؛ یک صبحانه لاکچری

      گام اول:       ابتدا ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را خرد کنید.     سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.     فلفل دلمه های رنگی...

  • سوفله اسفناج، غذایی بسیار سبک

    این غذا با سس بشامل که با شیر بدون چربی تهیه شده، غذایی بسیار سبک است. آن را سریع بعد از پخت میل کنید. مواد لازم: آرد سوخاری ۳ قاشق...

  • دستور پخت سوپ مرغ و نودل

    از سوپ‌های خیلی خوشمزه‌ای که توی روزای سرد پاییز و زمستون خیلی میچسبه و خودش یه شام کامل محسوب میشه انواع سوپ نودل هست. من خودم معمولا طرفدار سوپ...

  • طرز تهیه رول گوشت به روشی متفاوت

    این غذای گوشتی تهیه شده به روشی متفاوت ولی بسیار آسان است. آن را بپزید و از صرف آن با سبزیجات کبابی لذت ببرید. مواد لازم: روغن کانولا ۲ قاشق...

  • لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطار

    اختصاصی تابناک باتو ؛ لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفره‌های افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما...

  • سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

    مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند....

  • بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

    این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید. مواد لازم: بال مرغ ۲۵ عدد پیازچه ۵ ساقه عسل ۵ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوکی بادام شکلاتی

    می توانید کوکی بادام شکلاتی را به عنوان شیرینی در پذیرایی های خود استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم برای کوکی  بادام  شکلاتی  کره...

  • طرز تهیه نان شیرمال خانگی نرم و خوشمزه

    نان شیرمال را می توان از جمله نان های فانتزی دانست که بخاطر دارا بودن بافتی نرم و پنبه ایی و طعمی بی نظیر طرفداران زیادی دارد. این نان به راحتی در...

  • طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته

    سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. گوجه نیز همراه با روغن زیتون و کمی عسل در فر کباب می‌شود و بعد...

  • دستور پخت بال مرغ مراکشی با سس ماست

    بال مرغ به دلیل چربی زیادی که داره هم بسیار خوش طعمه و مخصوصا اگه کمی بیشتر از حد معمول سرخ یا کباب بشه اطرافش ترد و قرچ و قوروچی میشه که کمتر کسی...

داغ ترین اخبار