عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

سرخ کردن صحیح غذا با این چند نکته

قبل از این که مواد غذایی را در داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید (برای مثال حدود ۱۹۰ درجه سانتی گراد). در این حرارت به سرعت در سطح مواد غذایی، لایه محافظی (شبیه یک لایه عایق) تشکیل می‌شود تا روغن نتواند از ماده غذایی عبور کند، بنابراین غذا فقط با حرارت غیرمستقیم پخته و سرخ می‏شود.

_. قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید، نمک باعث می‏شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین باعث جذب رطوبت به سطح غذا می‌شود که سبب می‏شود موقع اضافه کردن غذا درون ماهیتابه، روغن به بالا پاشیده شود. اگر روغن تا این درجه حرارت داغ نشده باشد، قبل از این که لایه عایق تشکیل شود، روغن به درون غذا نفوذ می‏‎کند و باعث می‎‏شود غذا حالت روغنی (گریسی) پیدا کند. اگر هم روغن زیادتر از حد داغ شود، باعث می ‏شود لایه محافظ قبل از آن که ماده غذایی فرصت پخته شدن داشته باشد، بسوزد.

_. برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن از ظروف آلومینیمی استفاده نکنید. نمک به کار رفته در غذا باعث تخریب ظروف آلومینیمی می‌شود که در پی آن آلومینیم به درون روغن نفوذ می‌کند که مسمومیت‎زاست. از استفاده از ظروف آهنی و مسی هم اجتناب کنید، زیرا روند تخریب روغن را تسریع می‎کند.

_. سبزیجات فریز شده را درحالت یخ زده سرخ کنید تا جذب روغن درآن‌ها به کمترین میزان برسد. همچنین از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می‏شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه عایق به داخل غذا نفوذ کند و غذا چرب شود.

_. روغن مناسب برای سرخ کردن ماهی، روغن «کانولا» است، چون نقطه دود بالایی دارد و باعث برشته شدن سطح خارجی ماهی و آبدار ماندن قسمت‏های درونی می‎شود.

_. با بروز این نشانه ‏ها روغن را دور بریزید: ایجاد کف در سطح روغن، تیره شدن روغن، بوی نامطبوع، تشکیل نشدن حباب روی روغن هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن می‎اندازید و غیرروان بودن روغن (هنگام ریختن آن در ظرف).

منبع: روزنامه خراسان

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

    مواد لازم:       گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم     گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم     سینه مرغ: 4 عدد     پیاز: 2 عدد     زعفران...

  • ساخت چهره با میوه ها و سبزیجات +عکس

    ۱۴:۳۸ - چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ درباره ما تماس با ما آرشیو...

  • تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا + عکس

    تزیین میوه و سفره شب یلدا ، تزئینات سفره و میوه آرایی شب یلدا : آخرای پاییز شد،همه دم میزنن از شمردن جوجه ها، اما تو...

  • دستور پخت کیک پرتقالی با روکش شکلات

    به جرات میتونم بگم زیباترین حسی که میتونی توی خونه بهش برسی اینه که یه روز خوب توی هوای دل انگیز یه کیک عالی بپزی که عطرش همه‌ی خونه رو پرکنه و...

  • برنج و لوبیا قرمز، شامی سالم و خوشمزه

    برنج را با مقدار کافی آب و نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد و در این مدت گوشت و لوبیا را آماده کنید. کف تابه‌ای را با مقدار کمی...

  • توپک نارگیلی فوری با خامه

    روش تهیه ی توپک های نارگیلی با خامه یک دستور العمل ساده و سبک و بسیار خوشمزه است و طعم گیرای نارگیل و خامه شما را به وجد خواهد آورد. می...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۱)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • طرز تهیه دیزی سنگی یا آبگوشت سنتی

    اگر ایرانی باشید خوردن یک دیزی سنگی همان آبگوشت سنتی ایرانی حتی روی ارزانترین صندلی غذاخوری هم لذت بخش تر از هر غذایی خواهد بود. بی خود نبود که در...

  • کباب سالمون لیمویی، غذای پروتئینی

    کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم میکند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. در ضمن کباب سالمون لیمویی...

  • سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ مجلسی

    سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این...

  • نان پنیری خوشمزه مخصوص

    حامد 1 ساعت پیش نان‌ها 8 بازدید...

  • نحوه خشک کردن میوه‌ها در فِر

    یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هستند. میتوانید این میوه‌ها را به عنوان یک خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از آن ها به جای تنقلات...

  • املت فنجانی؛ یک صبحانه لاکچری

      گام اول:       ابتدا ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را خرد کنید.     سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.     فلفل دلمه های رنگی...

  • سوفله اسفناج، غذایی بسیار سبک

    این غذا با سس بشامل که با شیر بدون چربی تهیه شده، غذایی بسیار سبک است. آن را سریع بعد از پخت میل کنید. مواد لازم: آرد سوخاری ۳ قاشق...

  • دستور پخت سوپ مرغ و نودل

    از سوپ‌های خیلی خوشمزه‌ای که توی روزای سرد پاییز و زمستون خیلی میچسبه و خودش یه شام کامل محسوب میشه انواع سوپ نودل هست. من خودم معمولا طرفدار سوپ...

  • طرز تهیه رول گوشت به روشی متفاوت

    این غذای گوشتی تهیه شده به روشی متفاوت ولی بسیار آسان است. آن را بپزید و از صرف آن با سبزیجات کبابی لذت ببرید. مواد لازم: روغن کانولا ۲ قاشق...

  • لیالی لبنان، دسر خوشمزه برای افطار

    اختصاصی تابناک باتو ؛ لیالی لبنان، دسری خوشمزه، مقوی و مناسب برای سفره‌های افطار است. امروز تصمیم داریم روش تهیه و مواد اولیه آن را برای شما...

  • سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

    مجله آشپزی ایده آل: سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند....

  • بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

    این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید. مواد لازم: بال مرغ ۲۵ عدد پیازچه ۵ ساقه عسل ۵ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق...

  • طرز تهیه کوکی بادام شکلاتی

    می توانید کوکی بادام شکلاتی را به عنوان شیرینی در پذیرایی های خود استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم برای کوکی  بادام  شکلاتی  کره...

  • طرز تهیه نان شیرمال خانگی نرم و خوشمزه

    نان شیرمال را می توان از جمله نان های فانتزی دانست که بخاطر دارا بودن بافتی نرم و پنبه ایی و طعمی بی نظیر طرفداران زیادی دارد. این نان به راحتی در...

  • طرز تهیه مرغ بالزامیک با گوجه برشته

    سس بالزامیک به طور مرتب در حین پخت روی مرغ ریخته می‌شود تا مرغ به خوبی طعم بگیرد. گوجه نیز همراه با روغن زیتون و کمی عسل در فر کباب می‌شود و بعد...

  • دستور پخت بال مرغ مراکشی با سس ماست

    بال مرغ به دلیل چربی زیادی که داره هم بسیار خوش طعمه و مخصوصا اگه کمی بیشتر از حد معمول سرخ یا کباب بشه اطرافش ترد و قرچ و قوروچی میشه که کمتر کسی...

داغ ترین اخبار