عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

بورک برنج

مواد لازم

تخم مرغ یک عدد

شیر نصف پ

اب نصف پ 

نمک یک ق چ

آرد به میزان لازم

مواد میانی

گوشت چرخ کرده 500 گ

برنج دو پ 

آب چهار پ

پیاز دو عدد 

نمک و فلفل 

اول از همه این نکته رو باید بگم که آردتون باید آرد نان فانتزی باشه یا آرد چند منظوره که میتونین  از سوپر مارکت تهیه کنید.

برنج رو با آب, نمک و کمی روغن بصورت کته می پزیم,پیازها رو خرد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی شه ,گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کاملا بپزه,برنج پخته رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

در ظرفی تخم مرغ و شیر و آب رو با هم مخلوط میکنیم(این که میبینید مواد میانی من تو عکسای پایین فرق میکنه ,بخاطر اینه که من دوبار عکاسی کردم,یه بار همین مواد میانی تو دستور رو درست کردم ,یه بارم استانبولی که حاضر داشتم استفاده کردمچشمک)

نمک و کمی آرد رو اضافه کرده و هم میزنیم.آرد را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه

از خمیر چونه هایی درست کرده و بصورت گرد باز میکنیم 

یک ردیف از مواد میانی روی آن ریخته و لبه ی دیگه ی خمیررو روی آن اورده 

وبا یک نعلبکی یا دالبر برش میزنیم.سعی کنید مواد داخلشو فقط یه ردیف بریزید که وقتی تا میکنید تخت باشه و توی روغن یکسان سرخ شه.و دورشم شکل ندید و همینجوری ساده بپیچید بهتره .همینطوری که میبینید ,من اینارو رعایت نکردم ,یکسان سرخ نشده .

در روغن هر دو طرف رو سرخ میکنیم.

                                          نوش جان!لبخند

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار