عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کتلت مرغ

مواد لازم

سینه ی مرغ نصف یک عدد

تخم مرغ یک عدد

آرد سوخاری یک ق غ

کره  ی مذاب60 گرم

خامه سه ق غ 

جوز هندی یک شانزدهم ق چ

نمک و فلفل قرمز

فیله ی مرغ رو تو غذاساز میریزیم و لهش میکنیم

بعد بقیه ی مواد رو هم باهم اضافه میکنیم و دوباره دستگاه رو روشن میکنیم تا کاملا باهم مخلوط بشن

مخلوط آماده شده رو میذاریم یخچال به مدت یکی دوساعت تا کاملا خودش بگیره و بشه براحتی بهش فرم داد.میتونین از قالب کتلت هم استفاده کنید .

جوز هندی رو به هیچوجه از دستور حذف نکنید که طعم دهنده ی اصلی این کتلت هستش,بیشتر از مقدار گفته شده هم استفاده نکنید.بازنده

                                             نوش جان!لبخند

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار