عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

روانی(revani)یا بسبوسه

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

آرد 2 پ

آرد سمولینا یا ایرمیک 1 پ

شکر یک استکان

ماست 1 پ

روغن 1 پ

وانیل نوک قاشق

بیکینگ پودر 10 گ

برای شربت

شکر 4 پ

آب 4 پ

اول شربت رو آماده کنید و بذارید کنار.تا سرد بشه..شکر و اب رو توی قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید.وقتی چند دقیقه جوشید خاموش کنید.


تخم مرغ و شکر رو وانیل رو خوب باهم زن هم بزنید تا کرم مانند شود.ماست و روغن و هم اضافه میکنیم باز هم میزنیم.

مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و با لیسک به خورد مایه میدیم ...توی قالب چرب شده میریزیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده. با دمای 180 درجه تا زمانیکه روش طلایی بشه...دقت کنید که مایه دوسوم قالبتون رو پر کنه.

بعد از اینکه از فر در اوردین.پنج دقیقه صبر کنید و شربت خنک رو بریزین روش و بعد اینکه دو ساعت در دمای اتاق  سرد شد بذاید یخچال.بهتره دو سه ساعت هم یخچال بمونه تا شربت کاملا جذبش بشه.با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید.

خب باید بگم که این دسر در واقع یه کیک خیس هست و ممکنه به نظرتون اینهمه شربت براش زیاد باشه ولی خب دستور اصلیش و بافتش به این صورت هست.در واقع شربت بیشتر جذب ایرمیک میشه و نرمش میکنه.

و نکته ی دیگه این که میتونین به دلخواه هل و گلاب و زعفرون اضافه کنید بهش و ایرانیش بکنیدچشمک

                                   نوش جان!لبخند

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار