عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دسر گلابی پخته داغ دارچینی با عسل و گردو

دسر گلابی پخته داغ دارچینی با عسل و گردو

دسر گلابی یکی از انواع دسر های شیرین و خوشمزه مناسب برای مهمانی ها می باشد، ما در این مطلب از بخش آشپزی سایت جذاب طرز درست کردن دسر گلابی درسته پخته با دارچین و عسل را برای شما ارائه کرده ایم.

1525447369 jazzaab net دسر گلابی پخته داغ دارچینی با عسل و گردو

طرز تهیه دسر گلابی دارچینی

مواد لازم برای تهیه ی دسر گلابی دارچینی گلابی – 3 عدد ( نصف هر کدام برای یک نفر) عسل – 2 قاشق غذاخوری بزرگ پودر دارچین – 1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده – یک چهارم فنجان روغن نارگیل – به دلخواه آموزش تهیه دسر گلابی کاراملی با عسل و دارچین

فر را با درجه حرارت 350 تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

گلابی‌ ها را نصف کنید و هسته های آن  ها را خارج کنید. روی گلابی‌ها با فرچه آشپزی یا نوک انگشت خود روغن نارگیل بمالید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند، اگر فر ندارید ماهیتابه داغ روی گاز هم همین کار را می‌کند.

به مدت 15 دقیقه گلابی‌ ها در فر کاملا گریل و کبابی می‌ شوند، در یک کاسه کوچک عسل و پودر دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.

گلابی‌ها را بیرون بیاورید بگذارید کمی خنک شوند و از حالت داغی خارج شوند، وقتی گلا‌بی‌ ها هنوز گرم هستند روی آن ها ترکیب عسل و دارچین را بریزید و در نهایت پودر گردو که کمی درشت باشند بپاشید تا به عسل‌ ها بچسبند.

این دسر را بلافاصله بعد از پخت سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار