فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

این پیش غذا هیچ چیز کم تر از یک سوپ داغ ندارد. بسیار لذیذ می باشد و می توانید این پیش غذا را در مدت 80 دقیقه آماده و برای 6 نفر سرو کنید.
مواد لازم:گوجه فرنگی 4 قاچ شده1 کیلوگرم
آب گوجه فرنگی½ 1 پیمانه
زنجفیل تازه پوست کنده رنده شده1 قاشق غذاخوری
گشنیز خشک1 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق چایخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
ماست کم چربی½ پیمانه
نان تست برای سرو سوپبه مقدار دلخواه
طرز تهیه:گوجه فرنگی ها، آب گوجه فرنگی، زنجفیل، گشنیز، شکر، روغن زیتون و 3 قاشق آبلیمو را داخل غذا ساز می ریزیم و با درجه تند، آنها را می زنیم تا تمامی مواد مخلوط شده و به صورت یک مایه در آید. آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم و سپس آن را به مدت 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود. قبل از سرو کردن، کمی از آن می چشیم، اگر بیش از حد غلیظ بود، کمی آب سرد در آن می ریزیم تا کمی رقیق شود.در یک کاسه کوچک، ماست و باقیمانده آبلیمو را کاملاً مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سوپ سرد را داخل چهار کاسه می ریزیم و کنار هر یک مقداری از مخلوط ماست می ریزیم و در صورت دلخواه با نان تست سرو می کنیم.مشاهده منوی تکمیلی این دستور پخت