عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه لازانیای کدو

استفاده از برگه هایی که به آب پز شدن نیاز ندارند، پخت این غذا را سریع تر می کند. برگه ها رطوبت کافی برای نرم شدن را از سایر مواد می گیرند.

استفاده از برگه هایی که به آب پز شدن نیاز ندارند، پخت این غذا را سریع تر می کند. برگه ها رطوبت کافی برای نرم شدن را از سایر مواد می گیرند.

مواد لازم:

 
    روغن زیتون به میزان لازم
    پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
    پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    کدو سبز ۲ عدد
    سیر ۱ حبه
    آویشن ۲ قاشق چای خوری
    لازانیا ۶ عدد
    پنیر موزارلا ۱/۲ پیمانه

 طرز تهیه لازانیای کدو
نکاتی در رابطه با تهیه ی لازانیای کدو:

۱- به جای پنیر ریکوتا می توانید از پنیر فتا استفاده کنید.
۲- هر کدام از کدو ها وزنی حدود ۲۲۰ گرم داشته باشد. آن ها را به شکل نوارهای باریک برش دهید.
۳- سیر را ریز خرد کنید.
۴- از برگه های لازانیا که نیازی به آب پز شدن نداشته باشند، استفاده کنید.
۵- از آویشن خشک شده استفاده کنید.
۶- پنیر موزارلا را رنده کنید.

طرز تهیه:


از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مربع ۲۰ سانتی متری را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید.


در ظرفی پنیر خامه ای (به دمای اتاق) و پنیر ریکوتا را با هم ترکیب کنید. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.


 در ظرفی دیگر نوارهای کدو، سیر خرد شده، آویشن خشک را با هم ترکیب کنید، بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید.


یک سوم از نوارهای کدو را در قالب بچینید و ۲ عدد از برگه های لازانیا را روی آن ها بگذارید و سپس یک سوم ترکیب پنیر را روی آن ها قرار دهید. دو بار دیگر این کار ر ا تکرار کنید. در نهایت روی آن ها پنیر موزارلا بپاشید.


روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه، تا برگه های لازانیا نرم شود و مواد حباب بزنند، بپزید. سپس فویل را برداشته و لازانیا را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر تا طلایی شود، بپزید.


قبل از سرو اجازه دهید تا لازانیا برای ۱۰ دقیقه خنک شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار