عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دسر کاستارد شکلاتی بی نظیر

حامد 43 دقیقه پیش دسر 6 بازدید

دسر کاستارد شکلاتی دسر کاستارد شکلاتی

کودکان در بین دسر ها شکلاتی آن را میپسندند.امروز میخواهیم طرز تهیه دسر کاستارد شکلاتی را به شما بانوان گرامی آموزش میدهیم.این دسر بسیار خوشمزه است که در ادامه به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم دسر کاستارد شکلاتی شیر ۳ لیوان آب ۲.۵ لیوان آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکر دو سوم لیوان بیسکوییت پتی بور به میزان لازم پودر کاسترد ۵ قاشق غذاخوری پودر نارگیل برای تزیین طرز تهیه دسر کاستارد شکلاتی

دو لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آرد ذرت و دو لیوان شیر را داخل یک ظرف بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کرده تا یکدست گردد.شیر را اضافه کنید و 4 قاشق غذاخوری پودر کاستارد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.وانیل  و شکر را به مواد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد یکدست گردند.شکر را اضافه کنید و مواد را مرتبا به هم زنید تا مواد جوش آمده و غلیظ گردد.برای تهیه شکلات نیز یک قاشق پودر کاستارد را با یک لیوان شیر ریخته و با همدیگر مخلوط نمایید.باقیمانده پودر آرد ذرت و پودر کاکائو را در یک ظرف بریزید تا مواد به خورد یکدیگر روندمواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتبا هم بزنید تا جوش بخورند.کمی از مواد کاستارد را داخل یک ظرف پیرکس بریزیدو بیسکوییت ها را روی آن بچینید ودوباره روی ان را مایه کاستارد بریزید و دوباره بیسکوییت ها را بچینید.در آخر روی مواد را پودر نارگیل و شکلات بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.

درباره کاستارد

کاستارد یکی از موادی است که از بهم زدن و حرارت دادن به زردهٔ تخم مرغ و شیر یا خامه درست می‌شود. بسته به این‌که چه میزان در آن زرده تخم مرغ یا مواد غلیظ‌کننده بکار رفته‌باشد، دارای غلظت رقیق تا غلیظ است. کاستارد بیشتر به عنوان دسر یا مواد تشکیل‌دهندهٔ سس دسر بکار می‌رود و در این‌صورت حاوی شکر و وانیل است. در غذاهای نمک‌دار مانند پای کیش، پاستای کاربونارا یا گراتین نیز بکار برده‌می‌شود. همچنین به عنوان دسر در نان خامه‌ای، کرم کارامل، پودینگ ، پای و تارت استفاده‌ می‌شود.

اشتراک

همچنین ببینید

اگر میخواهید برای میهمانی های خودمانی و کوچک خود یک شیرینی خوشمزه تهیه کنید طرز …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 1 ساعت پیش انواع نوشیدنی 7 بازدید...