عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

سوپ گردن مقوی و سالم

حامد 34 دقیقه پیش انواع سوپ 7 بازدید

سوپ گردن مقوی سوپ گردن مقوی

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که برای یک شام خوشمزه میتوانید در منزل تهیه کنید سوپ گردن مقوی است که در ادامه مطلب زیر طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه سوپ گردن مقوی گوشت گردن گوسفندی 500 گرم آرد 2 قاشق سوپخوری ماست یک دوم پیمانه زرده تخم مرغ یک عدد آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم هویج یک عدد متوسط کرفس دو شاخه طرز تهیه سوپ گردن مقوی

چربی های گردن گوسفند را گرفته و مقداری آب را در یک ظرف مناسب بریزید و بگذارید روی حرارت تا روی حرارت ملایم پخته شود.کف روی آن را با یک کف گیر بردارید.آرد و ماست و زرده تخم مرغ و نمک و نمک و‌اب  و لیمو ترش را در یک طرف جدا با هم مخلوط نمایید و گوشت گردن را بعد از پخت از استخوان جدا نمایید و دوباره داخل ظرف بریزید.مخلوط آرد و کرفس و هویج خرد کرده و تفت داده را داخل آن بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه پخته شود.امیدوارم از تهیه این غذا لذت ببرید.

درباره کرفس

کرفس چربی اشباع شده وکلسترول بسیار پایینی دارد. این گیاه را می توان تا هفت هفته در دمای 0 تا 2 درجه ی سانتی گراد نگه داشت؛ گیاه در این شرایط خواص غذایی خود را حفظ می کند.برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A (بتاکاروتن) است در حالی که ساقه کرفس منبع ویتامین هایB6,B2,B1 ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروریست. هورمونهای گیاهی موجود در گیاه کرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها کرفس را به معجونی تبدیل می نمایند که در حقیقت می تواند داروی هردردی باشد.

اشتراک

همچنین ببینید

اکر به فکر یک پیش غذا با کلاس و در عین حال سالم میگردید طرز …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 1 ساعت پیش انواع نوشیدنی 7 بازدید...