عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کباب دیگی استانبولی مخصوص

حامد 59 دقیقه پیش انواع کباب 10 بازدید

کباب دیگی استانبولی کباب دیگی استانبولی

یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهایی که میتوانید در منزل تهیه کنید و میل نمایید کباب دیگی استانبولی است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه این کباب خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه کباب دیگی استانبولی گوشت چرخ کرده 400 گرم پودر نان خشک 2 قاشق سوپخوری پیاز رنده شده یک عدد سیر دو حبه فلفل سیاه،نمک،پودر زیره سبز مقداری جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری آب لیموترش یک قاشق چایخوری آب یک سوم پیمانه سیب زمینی دو عدد رب گوجه فرنگی دو قاشق آب 1/2 پیمانه مرزه برای تزیین مقداری طرز تهیه کباب دیگی استانبولی

گوشت را با پیاز و سیر و ادویه و پودر نان و آب لیمو ترش و جعفری مخلوط نمایید و خوب ورز دهید.از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دستان خود شکل دهید و داخل ظرف فر بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای ببرید و روی کباب ها بچینید. آب و رب را نیز با یکدیگر مخلوط نمایید و روی کباب و سیب زمینی ها بریزید و روی ظرف را فویل کشیده و 30 تا 45 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید تا پخته شود.فوسل را نیز برداشته و اجازه دهید تا یک 15 دقیقه دیگر نیز سرخ شود و دست آخر مقداری مرزه روی کباب ها بریزید.

درباره منزل

برگ مرزه و شاخه‌های آن دارای ترکیبات شیمیایی با کیفیت بالا هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می‌باشند. این ترکیبات همچنین از بروز بیماری‌ها پیشگیری کرده و باعث افزایش سلامت کلی بدن می‌‌شود. علاوه بر این، فیبر موجود در این گیاه به کاهش LDL یا کلسترول بد خون کمک می‌کند ، در حالیکه کلسترول خوب خون یا همان HDL را افزایش خواهد داد.برگ‌های مرزه دارای فنول‌های روغنی ضروری فراری همچون تیمول و کارواکرول است. همچنین ترکیباتی همچون لینالول، کامفن، کاریوفیلن و دیگر ترپنوئیدها نیز در آن یافت می‌شود.

اشتراک

همچنین ببینید

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میتوانید در خانه تهیه کنید خوراک کتف است.در ادامه …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 1 ساعت پیش انواع نوشیدنی 7 بازدید...