عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

خورشت بز قرمه اصیل ایرانی

حامد 59 دقیقه پیش خورشت ایرانی 6 بازدید

خورشت بز قرمه اصیل خورشت بز قرمه اصیل

اگر قصد دارید طرز تهیه یک خورشت ایرانی را در منزل تهیه کنید طرز تهیه خورشت بز قرمه اصیل را به شما بانوان گرامی آموزش میدهیم.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت بز قرمه اصیل پياز درشت يک عدد گوشت فيله 500 گرم نخود دو سوم پيمانه آب يک و هفت دهم ليتر زردچوبه، نمک، فلفل سياه به ميزان لازم سير چهار تا پنج حبه بزرگ كشک خشک صد گرم نعنا داغ و پياز داغ به ميزان لازم زعفران دم كرده به ميزان لازم طرز تهیه خورشت بز قرمه

کشک را در 1/2 پیمانه آب جوش خیس کرده و میگذاریم بماند.نخود را میگذاریم از قبل تا خیس بخورد.و آب آن را عوض میکنیم.نخود را در آب میجوشانیم و آبکش میکنیم تا نفخ آن گرفته شود.پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و  درون ماهیتابه ای که روغن زیتون ریخته ایم تفت میدهیم.سیر را نیز به مواد اضافه میکنیم و گوشت را تفت داده تا رنگ آن عوض گردد.زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم.نخود و آب را به مواد اضافه میکنیم و غذا که جوش خورد زیر آن را کم کرده و میگذاریم تا گوشت و نخود کامل پخته شود و نمک را به آن اضافه میکنیم.زعفران را نیز به آن اضافه میکنیم و آب غذا که کم شد با یک گوشت کوب مواد را کوبیده و کشک را به آن می افزاییم.مى گذاريم تا چند قل بزند و جا بيافتد، در آخر روى غذا را با نعناداغ، كشك و سيرداغ تزئين كرده و سرو مى كنيم.

درباره بز قرمه

اين غذا در كرمان عموماً به عنوان پيش غذا يا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فيله استفاده شده يا با گوشت دنده جايگزين مى شود. در بين خانواده هاى كرمانى بسته به ذائقه با كمى تغيير در مواد، مانند استفاده از گردو، لپه و سيب زمينى پخت مى شود، اما مواد پايه و روش پخت يكسان است.دستور من با سیر تازه درست کردم و اینکه غلظتش بعد از کوبیدن مثل ماست غلیظ شود.

اشتراک

همچنین ببینید

همیشه بلند ترین شب ایرانیان یعنی شب یلدا برای مردم فرصتی هست تا دور هم …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار