عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

لیگ قهرمانان اروپا/ بانوی پیر روی لبه تیغ!

یوونتوس در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل تاتنهام با تساوی 2-2 متوقف شد.


شاگردان مکس آلگری در این دیدار درهمان 10 دقیقه ابتدایی دو بار به گل رسیدند اما در ادامه دو بار دروازه شان را باز شده دیدند تا کار سختی در دیدار برگشت پیش رو داشته باشند.
یوونتوسی ها بازی را بهتر آغاز کردند و تنها دو دقیقه از بازی سپری شده بود که به گل رسیدند. روی یک ضربه آزاد، ارسال هوشمندانه میرالم پیانیچ در موقعیتی مناسب به گونسالو ایگواین رسید و او هم با یک ضربه والی تماشایی، کار را تمام کرد.
برتری یوونتوسی ها ادامه پیدا کرد و بعد از اینکه سامی خدیرا یک موقعیت خوب را از دست داد، این تیم در دقیقه 8 صاحب یک ضربه پنالتی شد. داور برخورد دیویس با برناردسکی را خطا تشخیص داد و یک ضربه پنالتی به سود یووه اعلام کرد. ایگواین پشت ضربه قرار گرفت و علی رغم تشخیص درست هوگو لوریس، مهاجم آرژانتینی خود و تیمش را دو گله کرد.
تاتنهامی ها که دیگر چیزی برای از دست دادن نداشتند، اندک اندک بازی را در دست گرفتند و چیزی نمانده بود که در دقیقه 19 به گل برسند اما حضور به موقع مهدی بن عطیه، دروازه بیانکونری را نجات داد.
حملات تیم میهمان ادامه داشت و در دقیقه 26، دروازه یووه در آستانه باز شدن قرار گرفت اما واکنش تماشایی جانلوئیجی بوفون روی ضربه سر هری کین، باز هم مانع از باز شدن قبل دروازه میزبان شد.
در دقیقه 30 یوونتوس صاحب یک موقعیت بسیار خوب شد و چیزی نمانده بود که ایگواین هت تریکش را کامل کند اما ضربه او به کنار دروازه رفت.
حملات خطرناک تاتنهام سرانجام در دقیقه 35 نتیجه داد و هری کین اختلاف را به حداقل کاهش داد. روی یک پاس عالی از دله آلی در عمق دفاع یووه بود که هری کین با بوفون تک به تک شد و بعد از پشت سر گذاشتن او، با یک ضربه مطمئن، کار را تمام کرد.
بعد از این گل بازی متعادل شد و در دقایق پایانی نیمه اول هر دو تیم موقعیت های خوبی روی دروازه هم ایجاد کردند تا اینکه در دقیقه 45، یووه یک بار دیگر صاحب ضربه پنالتی شد. تکل سرژ اوریه روی داگلاس کاستا، باعث سرنگون شدن ستاره برزیلی شد و داور باز هم نقطه پنالتی را نشان داد.
این بار هم ایگواین پشت ضربه قرار گرفت اما شوت محکم او که به وسط دروازه زده شد، به تیر افقی برخورد کرد و به بیرون رفت تا نیمه اول با برتری 2-1 یووه به پایان برسد.
نیمه دوم را دو تیم متعادل آغاز کردند و دقایق ابتدایی بدون اینکه موقعیت خاصی روی دروازه ها ایجاد شود، سپری شد.
در دقیقه 57 برناردسکی اولین موقعیت جدی نیمه دوم را روی دروازه تاتنهام ایجاد کرد اما ضربه او را لوریس مهار کرد. یک دقیقه بعد مانژوکیچ صاحب یک موقعیت خوب شد اما ضربه سر او را هم لوریس در اختیار گرفت.
در ادامه بار دیگر بازی متعادل شد و تاتنهامی ها در دقیقه 71، سرانجام توانستند به گل تساوی برسد. روی یک ضربه آزاد که با خطا روی دله آلی به دست آمد، کریستین اریکسن با یک ضربه دقیق و بی نقص، توپ را به گوشه دروازه بوفون فرستاد.
یوونتوسی ها که برتری شان را کاملا از دست رفته می دیدند، در دقایق پایانی حملات بیشتری روی دروازه حریف داشتند اما در نهایت توپ دیگری از خط دروازه ها عبور نکرد و بازی با تساوی 2-2 به پایان رسید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...