عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد

جوی دو سر گیاهی از خانواده گندمیان است. تا سال‌ها پیش از این، کشاورزان این گیاه را به عنوان علف هرز میشناختند و آن را از بین می‌بردند. با گذشت زمان و پیشرفت علم، خواصی در جوی دو سر کشف شد که جایگاه این محصول را در تمام دنیا تغیر داد.جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد.  

اکنون دانه‌ی جوی دو سر به عنوان یک خوراکی نسبتا کمیاب و بسیار با ارزش به حساب می‌آید و خواص درمانی آن به قدری زیاد است که شاید باور کردنش سخت باشد.

 

پس از بالا رفتن آگاهی و افزایش تقاضای جهانی برای این دانه شگفت انگیز، زمین‌های کشاورزی در کشورهای مختلفی مثل روسیه، کانادا، استرالیا و اوکراین زیر کشت این محصول رفته است. اما سطح کشت آن در ایران بسیار کم است و مردم ما هنوز اطلاعات کاملی درباره این غله‌ی با ارزش ندارند.

 

خواص درمانی جوی دو سر:

 _ حفظ تعادل قند و انسولین خون
_ کاهش اضطراب
_ کاهش احتمال بیماری‌های قلبی
_ کمک به کاهش وزن
_ کاهش کلسترول
_ درمان یبوست
_ درمان اگزمای پوستی
_ ضد عفونی کننده بدن
_ درمان گلودرد
_ کاهش احتمال آسم در کودکان

ویتامین‌های موجود در جوی دو سر:

 جو دو سر در مقایسه با دیگر غلات، از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و منبعی غنی از پروتئین، آهن، منیزیم، فیبر، کلسیم، پتاسیم، ویتامین‌های گروه ب.، کربوهیدرات و ... است.

جوی دوسرغله‌ی سبوسداری است که گلوتن ندارد و حتی بیماران حساس به گلوتن (بیماران سلیاکی) به راحتی میتوانند آن را مصرف کنند.

 

 نقش جوی دوسر در کاهش وزن:

 

مصرف این ماده غذایی جلوی اشت‌ها را میگیرد و باعث احساس سیری طولانی مدت می‌شود.

 

سبوس جو دوسر سرشار از فیبرهای محلول درآب و فیبر پکتین است. فیبر‌ها به لاغر شدن کمک زیادی می‌کنند. اگر در طول صرف غذا از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید و آب کافی به همراه آن بنوشید، فیبرهای موجود در جو، داخل معده‌ی شما حجیم میشوند و به سرعت احساس سیری ایجاد می‌کنند.

 همچنین سبوس جوی دوسر اجازه‌ی انباشته شدن کالری‌ها را در روده نمی‌دهد. سبوس خاصیت چسبندگی بالایی دارد و به مواد مغذی و کالری‌های اطراف خود می‌چسبد. در نتیجه اجازه نمی‌دهد که کالری‌ها وارد خون بشوند و دفع می‌شود.
جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد.  

فرآورده‌های جوی دو سر:

 

این دانه‌ی غنی به شکلهای مختلفی وارد بازار شده است. از جمله جوی دوسر پوست کنده، جوی دوسر پرک، سبوس جوی دوسر و آرد جوی دوسر. هرکدام از این محصولات به شیوه‌های گوناگون می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

 

در تهیه انواع سوپ وآش، انواع شیرینی‌های خانگی و رژیمی، در تهیه نان، بیسکویت و به عنوان یک صبحانه کامل ومقوی به همراه شیر (پرک جو دوسر) کاربرد دارد.

 

همانطور که گفته شد تا به امروز در ایران توجه چندانی به این محصول ارزشمند نشده است.

اکنون شرکت ترخینه به عنوان پیشگام در صنعت غلات، این محصول را فرآوری و بسته بندی کرده است.

بسته بندی موجود مطابق با آخرین دستاوردهای جهانی صنعت بسته بندی صورت گرفته است تا از نظر مدت زمان ماندگاری وحفظ کیفیت وآسان بودن استفاده برای مصرف کننده کارآمد باشد.

جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد.جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد.جوی دو سر، علف هرزی که حکم طلا را پیدا کرد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...