عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی خوشمزه روز ولنتاین

آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی خوشمزه روز ولنتاینچیزکیک توت فرنگی روز ولنتاین

در مهمانی و جشن تولد و مراسم های خود می توانید این چیز کیک خوشمزه و خوش طعم را درست کنید. دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید.

مواد لازم چیزکیک توت فرنگی :

آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی خوشمزه روز ولنتاین

مواد لازم برای لایه ی ژله ای توت فرنگی تازه :

آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی خوشمزه روز ولنتاین

مواد لازم برای لایه پنیری :

آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی خوشمزه روز ولنتاین

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی مناسب روز عشق :

۱۵۰ گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.

روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت ۳۰-۴۰ ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.

یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.

بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.

بیسکوئیت های خرد شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.

خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.

وقتی خوب فشرده و یکدست شد،ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.

پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.

۱ و ۱/۴ پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

پنیر خامه ای را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید .۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.

با همزن پنیر خامه ای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود.«پنیر خامه ای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد،در غیر اینصورت زدن سخت می‌شود»

عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید.

ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.

کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخ هایی روی سطح آن ایجاد می کنید.

مایع پنیری را روی کراست میریزید سپس ظرف را ۱۰ دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید.

در این مدت توت فرنگی ها را شکل قلب برش می‌زنیم.به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v شکل از آن جدا میکنیم.

آموزش طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی خوشمزه روز ولنتاین

سپس هر نصف توت فرنگی را روی لایه ی پنیری می چینید.

روی ظرف سلفون کشیده و حداقل ۴ ساعت تا یک شب در یخچال می گذارید.

از ژله ی توت فرنگی برای لایه ی بالایی استفاده میکنید ۱۶۰ گرم پودر ژله را در یک کاسه می ریزید.

۱ و ۱/۲ پیمانه آبجوش را به آن اضافه می کنید.

خوب هم می‌زنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود.

سپس ۱ و ۱/۲ پیمانه آب سرد را اضافه می کنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود.سپس روی لایه ی پنیری میریزید.«حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد»

روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار میدهید.

با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. «چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برش های شما زیباتر شود»

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...