عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی

برترین ها: طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل با روشی ساده و آسان با دستورالعمل مرحله به مرحله آموزش داده شده است. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت می بخشند.

سوسیس های موجود در بازار از نظر بهداشتی و مواد اولیه به کار رفته در آن ها، ناسالم می باشند. طوری که در تصور انسان نمی گنجد این فراورده گوشتی چطور تهیه و به دست مصرف کننده می رسد. خیلی از افراد علاقه زیادی به خوردن سوسیس و کالباس دارند، به همین منظور بر آن شدیم طرز تهیه سوسیس کاملا سالم را در منزل به شما آموزش دهیم و یک توصیه برای حفظ سلامتی خود: سوسیس را حتما در منزل تهیه کرده و آن را مصرف نمایید.

سوسيس تندوري

چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟سينه مرغ: 500 گرمنان تست: 3 ورقخامه: 50 گرمسير: یک حبه، رنده شده سفيده تخم‌مرغ: دو عددادويه تندوري: يك‌ونيم قاشق غذاخوريشير: سه قاشق غذاخوري نمك و فلفل: به ميزان لازمروغن: 2 قاشق غذاخوري وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتی‌مترقيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟

1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود.

2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل مي‏زنيم.

3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخم‌مرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه مي‌كنيم.

4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده  10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

5- سوسيس‌هاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش مي‏جوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري؛ مي‏توانيد به‌جاي خامه از پنير خامه‌اي استفاده كنيد.

روش تهيه ادويه تندوري: گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري مخلوط و آسياب شود.

سوسيس ماهي چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟فيله ماهي: 300 گرم، چرخ شدهشوید تازه: 3 قاشق غذاخوری، خرد شدهشيرخشك: 2 قاشق غذاخوریتخم‌مرغ: یک عددسس خردل: 2 قاشق غذاخوریآرد سوخاري: 3 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخورینمك و فلفل: به ميزان لازموكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبار مصرف: یک عدد
چطور بپزم؟

1- تمام مواد را خوب مخلوط كرده و هم مي‏زنيم.

2- از مواد تهيه شده در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 15دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: به‌جاي آبليمو ‏مي‏توان از يك قاشق سركه استفاده كرد و مي‏توان دو قاشق غذاخوري پيازچه ريز شده هم استفاده كرد.

سوسيس مرغ چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟گوشت چرخ كرده مرغ (فيله): 400 گرم تخم‌مرغ: یک عددآب سرد: 5 قاشق غذاخوريروغن: 3 قاشق غذاخوريپودر تخم گشنيز: یک قاشق چای‌خورینمك: یک‌دوم قاشق غذاخوريفلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوريپودر شنبليله خشك: یک‌هشتم قاشق چای‌خوریپودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوريشيرخشك: 3 قاشق غذاخوريپودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوريپودر زنجبيل: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوريوكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌مترقيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟

1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم.

2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: مي‌توانيم 3 قاشق غذا‏خوري پنير پيتزا و 2 قاشق غذا‏خوري فلفل دلمه‌اي ريز شده به آن اضافه كنيم.

سوسيس، سير و فلفلچند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟گوشت چرخ كرده چرب: 500 گرمسير: 3 حبه، رنده شدهفلفل سياه: یک قاشق غذاخوريفلفل قرمز: یک قاشق غذاخوري نمك: به ميزان لازم پيازچه ريز شده: به مقدار دلخواهسركه: 2 قاشق غذاخوريپودر نشاسته: 2 قاشق غذاخوريشيرخشك: 2 قاشق غذاخوريپودرپياز: 2 قاشق غذاخوريبيكينگ پودر: یک قاشق چاي‏خوريتخم‌مرغ: یک عددوكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌مترقيف يكبار مصرف: یک عدد
 چطور بپزم؟

1- همه مواد بالا را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم.

2- مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان
 باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 25دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‌كنيم.

فوت كوزه‌گري: مي‏توانيم به‌جاي سركه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ريكا استفاده كرد که بسيار خوشمزه مي‌شود.

سوسيس سويا چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟سويا خشك: 100 گرمتخم‌مرغ: یک عدد  به‌اضافه یک عدد زردهپودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق غذاخوريپودر جوز هندي: یک‌هشتم قاشق چاي‏خوريفلفل سياه: یک قاشق چاي‏خوريجعفري تازه: 3 قاشق غذاخوري، ريز شدهزردچوبه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوريپودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوريپودر نان: 2 قاشق غذاخوريوكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌مترقيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟

1-ابتدا سويا را با آب ولرم و كمي نمك به مدت 20دقيقه خيس مي‏كنيم. با آب سرد آبكشي كرده و خوب فشار مي‏دهيم سپس آن را چرخ مي‏كنيم.

2- تمام مواد بالا را با سويا تركيب كرده خوب مخلوط مي‏كنيم. از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 15 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: براي اينكه سوسيس‌ها طعم بهتري به خود بگيرند 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا رنده شده به آن اضافه كنيم.

سوسيس قارچ و تره‌فرنگي چند دستور  پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟گوشت مرغ چرخ شده (فيله): 400 گرمقارچ ريز شده: یک پيمانهتره‌فرنگي متوسط قسمت سفيد: یک عددهويج ريز آبپز شده: یک عدد متوسطسير: یک حبه، رنده شدهتخم‌مرغ: یک عددپودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق چاي‏خوريشيرخشك: 2 قاشق غذا‏خوريفلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خورينمك: یک‌دوم قاشق غذا‏خوريروغن: 3 قاشق غذا‏خوريوكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌مترقيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟

1- ابتدا تره‌فرنگي‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه كرده و آبپز مي‏كنيم.

2-تره‌فرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ مي‏كنيم.

3- بقيه مواد باقي‌مانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم.

4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.
 
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس مي‏توانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد. 

از کجا تهیه کنیم:

 وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان

قطره دود خوراكي: بازارچه بهجت‌آباد

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...