عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

پلوی گوشت و نخودفرنگی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: اگر به دنبال یک غذای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد میکنیم این پلو را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:


گوشت گردن گوسفندی: 750 گرمبرنج: یک پیمانهآب: به مقدار لازمزعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازمروغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوریسرکه: یک الی 2 قاشق سوپ خوریپیاز (گردشده): یک عددسیر (ریز خردشده): 2 حبهفلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری نخودفرنگی: 200 گرماستاک سبزیجات: 2 پیمانهنمک: یک قاشق چای خوریپلوی گوشت و نخودفرنگی 


طرز تهیه:


1. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

2. گوشت گردن گوسفندی را در آن تفت دهید تا برشته شود.

3. گوشت را کنار گذاشته و سرکه را روی آن بریزید.


4. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را در ظرفی جداگانه روی حرارت گرم کنید و پیاز و سیر ریز خردشده را در آن تفت دهید.

5. گوشت تفت داده شده، را اضافه کرده و فلفل سیاه و نمک بزنید و حدود 10 دقیقه به تفت مواد ادامه دهید.


6. زعفران ساییده و دم کشیده و نخود فرنگی را اضافه کنید.

7. استاک سبزیجات را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بماند.

8. سپس برنج را اضافه کنید (در صورت نیاز مقدار دیگری استاک سبزیجات بیفزایید) و ظرف را حدود 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پلو بپزد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...