عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کیک ردولوت آتشفشانی

کیک ردولوت و کیک آتشفشانی هر دو از کیک‌های محبوب و پرطرفداری هستند که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خودشان را دارند.

کیک ردولوت آتشفشانی ترکیب این دو است که هم رنگ سرخ و زیبای کیک ردولوت را دارد و هم یک چشمه شکلاتی زیبا و هیجان انگیز در وسطش دارد. برای تهیه کیک ردولوت آتشفشانی احتیاج به گاناش شکلات دارید که قبلاً هم آن را آموزش داده‌ایم و خیلی راحت و سریع در عرض دو سه دقیقه آماده می‌شود (به جای مایکروفر می‌توانید از گرم کردن شکلات روی شعله گاز هم استفاده کنید). این کیک فوق‌العاده را می توانید برای مناسبت‌های مختلف تهیه و سرو کنید.


مواد لازم

    شکلات تلخ ۷۰٪ ۱۲۰ گرم
    کره ۱/۴ پیمانه
    آرد ۳ قاشق غذاخوری
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
    شکر ۱/۳ پیمانه
    عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
    رنگ ژله‌ای قرمز ۱-۲ قاشق چایخوری
    اسپری خامه یا بستنی دلخواه (برای تزیین)
    برای گاناش شکلات:
    شکلات تلخ ۷۰٪ ۱۲۰ گرم
    خامه ۱/۲ پیمانه
    عصاره وانیل ۱/۲ قاشق غذاخوری

 کیک ردولوت آتشفشانی


 طرز تهیه:

ابتدا گاناش شکلات را تهیه کنید. شکلات خرد شده را با خامه داخل مایکروفر بگذارید و هر ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود و سپس وانیل را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. کف شش کاسه سرامیکی کوچک (یا شش قالب مافین) را چرب کنید. کاسه‌های سرامیکی را روی یک سینی فر بچینید.

شکلات و کره را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مرتب هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید. تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شکر را به آن‌ها اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط نمایید. ترکیب شکلات با آرد را به مخلوط اضافه کنید و زیر و رو نمایید تا یکدست شوند. سپس مایه را بین کاسه‌های چرب شده تقسیم کنید.

حال وقت آن است که گاناش شکلات را از یخچال خارج کنید. وسط هر کاسه یک قاشق پر از گاناش را بریزید (همه گاناش استفاده نخواهد شد). سپس روی کاسه‌ها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. همزمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

پس از یک ربع، کاسه ها را از یخچال خارج کنید و ۱۰–۲۰ دقیقه در قر بگذارید. زمان دقیق بستگی به سایز کاسه‌های شما دارد. هر چه کاسه‌ها بزرگتر باشند زمان پخت بیشتر می‌شود (برای ۶ کاسه حدود ۱۰ دقیقه کافی است).

بعد از خارج کردن کیک ردولوت آتشفشانی از فر، با یک چاقو لبه‌های هر کدام از آنها را از کاسه آزاد کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. برای تزیین کیک هم از اسپری خامه یا بستنی وانیلی استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...