عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کوکوی مرغ یک وعده غذای سالم

با کوکوی مرغ هم یک وعده غذای سالم و خوشمزه را تجربه می‌کنید و هم می‌توانید با یک غذای شیک و مجلسی جدید مهمان‌هایتان را سورپرایز کنید.

مرغ همیشه در مجالس ایرانی جایگاه خاصی داشته و دارد اما لازم نیست همیشه به یک روش سرو شود. کوکوی مرغ جایگزین خوبی است که هم ظاهر زیبا و هم طعم فوق‌العاده‌ای دارد. کوکوی مرغ در فر تهیه می‌شود و فقط کمی روغن برای تفت دادن سیب زمینی و هویج احتیاج دارد. بقیه مواد با مرغ پخته ریش ریش شده مخلوط می‌شوند و در قالب فر پخته می‌شوند. استفاده از پنیر پیتزا در کوکوی مرغ اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید. اما قطعاً پنیر موزورلا طعم خیلی خوبی به کوکوی شما می‌دهد.


مواد لازم

    سینه مرغ پخته شده ۴۵۰ گرم
    هویج متوسط ۱ عدد
    سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
    روغن سرخکردنی ۲ قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه نگینی یا خلالی ۱/۴ پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار کافی
    زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده ۱/۲ قاشق چایخوری
    تخم مرغ ۵ عدد
    پنیر موزورلا ۱۰۰ گرم (اختیاری)

 کوکوی مرغ یک وعده غذای سالم


 طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کف یک قالب فر مستطیلی را هم چرب کنید و کنار بگذارید.

مرغ پخته شده را به صورت تکه‌های کوچک ریش ریش کنید. سیب زمینی و هویج را با رنده درشت رنده کنید. روی سیب زمینی آب سرد بریزید و آن را زیر و رو کنید. سپس آب آن را کامل بگیرید تا نشاسته از سطح آن خارج شود و موقع تفت دادن تکه‌های سیب زمینی به هم نچسبند.
 
کف تابه‌ای کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس شعله را کم کنید و سیب زمینی رنده شده را داخل روغن بریزید. یکی دو دقیقه تفت بدهید، سپس هویج را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. هدف این نیست که سیب زمینی و هویج سرخ شوند بلکه فقط باید کمی از خامی آنها کاسته شود.

سیب زمینی و هویج را خارج کنید و با دستمال حوله‌ای روغن اضافی آنها را بگیرید. سپس آنها را به مرغ ریش ریش شده اضافه کنید. حال تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و به مواد اضافه کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مایه کوکو تهیه شده را داخل قالبی که چرب کردید بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.

قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه قرار دهید تا کوکوی مرغ پخته و طلایی رنگ شود. آن را از فر خارج کنید در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی آن بریزید و چند دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب و روی آن طلایی رنگ شود. می‌توانید برای این مرحله، شعله روی فر را روشن کنید. کوکوی مرغ را برش بزنید سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...