عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کیک ساده در مایکروویو

کیک ساده در مایکروویو به آسانی و در عرض ۵ دقیقه آماده می‌شود و برای تزیینش می‌توانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید، از خامه و بستنی گرفته تا میوه و مغزهای خوشمزه.

کیک ساده در مایکروویو تهیه می‌شود ولی اگر مدت زمان مناسبی در مایکروویو بماند بافتی مانند کیک‌های معمولی پیدا می‌کند. در ضمن این کیک در کاسه‌های کوچک تهیه می‌شود و به این ترتیب هر کس می‌تواند کیک مخصوص به خودش را داشته باشد. در واقع نیازی به خارج کردن کیک از قالبش نیست، اما اگر کف کاسه را به خوبی چرب کنید و بعد از پخته شدن کمی صبر کنید تا کاسه خنک شود می‌توانید آن را از قالب بیرون بیاورید و تزیین کنید.

 
مواد لازم

    کره ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
    شکر ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
    آرد ۱/۲ پیمانه (۵۰ گرم)
    بیکینگ پودر ۱/۲ پیمانه
    تخم‌مرغ ۱ عدد
    شیر ۲ قاشق غذاخوری

 کیک ساده در مایکروویو 

طرز تهیه:

در یک کاسه متوسط کره را آب کنید. برای این کار کره را به تکه‌های کوچک تقسیم‌کنید و ظرف را ۱۰–۲۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید. سپس خارج کنید و هم بزنید تا کره کاملاً ذوب شود. اگر لازم بود چند ثانیه دیگر آن را در مایکروویو بگذارید. سپس شکر را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

آرد را الک کنید و سپس آن را همراه با تخم‌مرغ و شیر به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به شدت هم بزنید. مایه باید یکدست و کرم‌مانند شود.

کف چهار کاسه کوچک مناسب فر را چرب کنید. سپس مایه کیک را در ظرف‌ها تقسیم کنید. کمی بیشتر از نصف هر ظرف باید پر شود. ظرف‌ها را یکی دو بار روی میز آشپزخانه بزنید تا اگر حبابی در مایه هست از بین برود. سپس با سلفون روی ظرف‌ها را بپوشانید. فقط یک گوشه از سلفون را باز بگذارید تا بخار بتواند خارج شود.

حال ظرف‌ها را یکی یکی در مایکروویو قرار دهید تا کیک ساده آماده شود. هر کیک حدود ۵۰–۶۰ ثانیه نیاز به پختن دارد که زمان دقیق آن به قدرت مایکروویو و اندازه ظرف دارد. وقتی کیک پخته شد سلفون را از روی آن بردارید.
 
آن را در یک بشقاب کوچک برگردانید. اگر به راحتی از ظرف جدا نشد می‌توانید با یک چاقو دور تا دور کیک را از ظرف جدا کنید.

کیک ساده را با مربا، خامه یا بستنی سرو کنید. همچنین می‌توانید روی آن را با ترافل‌های رنگی یا میوه‌های تازه‌ای مثل توت فرنگی تزیین کنید.


نکته:

رعایت کردن زمان پخت اهمیت زیادی دارد. چون اگر کیک زیاد پخته شود خشک می شود و اگر کمتر از زمان لازم پخته شود مغز آن خیس و خام میماند. با یکی دو بار امتحان کردن زمان دقیق را به دست می‌آورید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...