بورک گوشت و برنج؛ مثلثهای پفکی خوشمزه
ماهنامه سفره ایرانی: بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم.
آرد: 2 پیمانهماست: یک چهارم پیمانهتخم مرغ: یک عددآب: یک چهارم پیمانهنمک: به مقدار لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 200 گرمکره یا روغن: یک قاشق سوپ خوریپیاز (ریز خرد شده): یک عددبرنج: یک دوم پیمانهآب داغ: یک دوم پیمانهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمزعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم: خمیر
آرد: 2 پیمانهماست: یک چهارم پیمانهتخم مرغ: یک عددآب: یک چهارم پیمانهنمک: به مقدار لازم
مواد لازم: میانی
گوشت گوساله (چرخ کرده): 200 گرمکره یا روغن: یک قاشق سوپ خوریپیاز (ریز خرد شده): یک عددبرنج: یک دوم پیمانهآب داغ: یک دوم پیمانهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمزعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم
مواد لازم اضافی:
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
2. سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.3. برنج از قبل خیس خورده را در آب داغ بریزید و نمک اضافه کنید و اجازه دهید برنج کمی بپزد و حجم آب کم شود.
4. به مخلوط گوشت چرخ کرده تفت داده شده مقداری فلفل سیاه و زعفران ساییده و دم کشیده اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند تا آب آن کاملا کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.5. برای تهیه خمیر، آرد، ماست، تخم مرغ، آب و نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید. روی خمیر به دست آمده را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
6. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را روی سطح کار کمی پهن کنید و مقداری از مخلوط گوشت و برنج وسط آنها قرار دهید و خمیر را تا کنید و لبه ها را محکم کنید.7. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و بورک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.