عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

بورک گوشت و برنج؛ مثلث‌های پفکی خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی: بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم.

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم: خمیر


آرد: 2 پیمانهماست: یک چهارم پیمانهتخم مرغ: یک عددآب: یک چهارم پیمانهنمک: به مقدار لازم

مواد لازم: میانی


گوشت گوساله (چرخ کرده): 200 گرمکره یا روغن: یک قاشق سوپ خوریپیاز (ریز خرد شده): یک عددبرنج: یک دوم پیمانهآب داغ: یک دوم پیمانهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمزعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم

مواد لازم اضافی:


روغن: به مقدار لازم
 بورک گوشت و برنج

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.

2. سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.

3. برنج از قبل خیس خورده را در آب داغ بریزید و نمک اضافه کنید و اجازه دهید برنج کمی بپزد و حجم آب کم شود.

4. به مخلوط گوشت چرخ کرده تفت داده شده مقداری فلفل سیاه و زعفران ساییده و دم کشیده اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند تا آب آن کاملا کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

5. برای تهیه خمیر، آرد، ماست، تخم مرغ، آب و نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید. روی خمیر به دست آمده را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.

6. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را روی سطح کار کمی پهن کنید و مقداری از مخلوط گوشت و برنج وسط آنها قرار دهید و خمیر را تا کنید و لبه ها را محکم کنید.

7. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و بورک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • هات چاکلت وانیلی نوشیدنی خاص

    حامد 58 دقیقه پیش نوشیدنی گرم 6 بازدید...

  • سوپ گردن مقوی و سالم

    حامد 34 دقیقه پیش انواع سوپ 7 بازدید...

  • سفارش میوه آرایی شب یلدا

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۳۲ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش میوه آرایی شب یلدا ژله هندوانه تکنفره و کوکی شب یلدا...

  • سفارش حلوا و خرما

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۳۷ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش انواع حلوا و خرما حلوا تادت حلوا رولتی  شماره تماس :...

  • ژله خورده شیشه

    شيريني، كيك، نان، غذا، نوشيدني، تزئينات غذا، دسر، سس، سالاد و ... سپیده سلام .. به وبلاگ آشپزخونه سپيده خوش اومديد. يك سالي هست كه اين...

  • نان کلوچه‌ای؛ هم زیبا، هم خوشمزه

    ماهنامه کیک و شیرینی: نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید. میزان سرو: 8 الی 10...

  • آموزش طرز تهیه کاپ کیک قیفی و فنجانی خوشمزه و ساده

    کاپ کیک قیفی و فنجانی خوشمزه کاپ کیک در مهمانی و دورهمی ها و حتی برای عصرانه با چایی یا نوشیدنی های دیگر استفاده می شود. ما در این جا ساده‌ترین...

  • سفارش آش شله قلمکار

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۴۰ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش انواع آش و سوپ سفارش آش شله قلمکار شماره تماس :...

  • طرز تهیه میلک شیک شکلاتی

    ماهنامه کیک و شیرینی: اگر طرفدار شکلات هستید شیفته این شیک خوشمزه می شوید. میزان سرو: 2 نفر مواد لازم: بستنی شکلاتی: 4 اسکوپ ...

  • نکات ریز برای تهیه پاپ کورن های طعم دار

    وب سایت سوران: فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده رو همه بلدن… فقط کافیه مقداری روغن و نمک تو یه قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت رو بهش اضافه...