عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند.

مواد مورد نیاز


گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرمپیاز (نگینی خردشده): 1 عددبادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرمگوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عددسیر بزرگ (له شده): 2 حبهماست پرچرب: 1 پیمانهپودر دارچین: یک دوم ق چزردچوبه: به میزان لازمنمک و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازمروش تهیه بادنجان عثمانی 


روش پخت


1. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.


2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.


3. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.


4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • هات چاکلت وانیلی نوشیدنی خاص

    حامد 58 دقیقه پیش نوشیدنی گرم 6 بازدید...

  • سوپ گردن مقوی و سالم

    حامد 34 دقیقه پیش انواع سوپ 7 بازدید...

  • سفارش میوه آرایی شب یلدا

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۳۲ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش میوه آرایی شب یلدا ژله هندوانه تکنفره و کوکی شب یلدا...

  • سفارش حلوا و خرما

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۳۷ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش انواع حلوا و خرما حلوا تادت حلوا رولتی  شماره تماس :...

  • ژله خورده شیشه

    شيريني، كيك، نان، غذا، نوشيدني، تزئينات غذا، دسر، سس، سالاد و ... سپیده سلام .. به وبلاگ آشپزخونه سپيده خوش اومديد. يك سالي هست كه اين...

  • نان کلوچه‌ای؛ هم زیبا، هم خوشمزه

    ماهنامه کیک و شیرینی: نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید. میزان سرو: 8 الی 10...

  • آموزش طرز تهیه کاپ کیک قیفی و فنجانی خوشمزه و ساده

    کاپ کیک قیفی و فنجانی خوشمزه کاپ کیک در مهمانی و دورهمی ها و حتی برای عصرانه با چایی یا نوشیدنی های دیگر استفاده می شود. ما در این جا ساده‌ترین...

  • سفارش آش شله قلمکار

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۴۰ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش انواع آش و سوپ سفارش آش شله قلمکار شماره تماس :...

  • طرز تهیه میلک شیک شکلاتی

    ماهنامه کیک و شیرینی: اگر طرفدار شکلات هستید شیفته این شیک خوشمزه می شوید. میزان سرو: 2 نفر مواد لازم: بستنی شکلاتی: 4 اسکوپ ...

  • نکات ریز برای تهیه پاپ کورن های طعم دار

    وب سایت سوران: فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده رو همه بلدن… فقط کافیه مقداری روغن و نمک تو یه قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت رو بهش اضافه...