عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون

پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم.

پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم.
 مواد لازم:

    عصاره گوشت: ۲ قاشق سوپ خوری
    آرد: یک کیلوگرم
    روغن قنادی: ۵۰۰ گرم
    ماءالشعیر: به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
    پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
    زیتون (ریز خرد شده): ۱۰۰ گرم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه: به مقدار لازم
    روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون
طرز تهیه:

۱. آرد را در ظرف مناسبی الک کنید. مقداری نمک و روغن قنادی را اضافه کنید و مواد را ورز دهید. ماءالشعیر را اضافه کنید (مقدار ماءالشعیر باید به اندازه ای باشد که خمیر یک دست شود و به دست نچسبد) خمیر را در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.

۲. خمیر را پس از ور آمدن، روی سطح کار پهن کنید و دایره هایی از آن قالب بزنید.

۳. پیاز ریز خرد شده را در مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا طلایی رنگ شود. عصاره گوشت را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید به پیاز اضافه کرده و تفت دهید، نمک و فلفل بزنید. زیتون ریز خرد شده را اضافه کنید.

روی هر یک از دایره های خمیر مقداری از مخلوط گوشت قرار دهید و آنها را تا کرده و لبه ها را محکم کنید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • هات چاکلت وانیلی نوشیدنی خاص

    حامد 58 دقیقه پیش نوشیدنی گرم 6 بازدید...

  • سوپ گردن مقوی و سالم

    حامد 34 دقیقه پیش انواع سوپ 7 بازدید...

  • سفارش میوه آرایی شب یلدا

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۳۲ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش میوه آرایی شب یلدا ژله هندوانه تکنفره و کوکی شب یلدا...

  • سفارش حلوا و خرما

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۳۷ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش انواع حلوا و خرما حلوا تادت حلوا رولتی  شماره تماس :...

  • ژله خورده شیشه

    شيريني، كيك، نان، غذا، نوشيدني، تزئينات غذا، دسر، سس، سالاد و ... سپیده سلام .. به وبلاگ آشپزخونه سپيده خوش اومديد. يك سالي هست كه اين...

  • نان کلوچه‌ای؛ هم زیبا، هم خوشمزه

    ماهنامه کیک و شیرینی: نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید. میزان سرو: 8 الی 10...

  • آموزش طرز تهیه کاپ کیک قیفی و فنجانی خوشمزه و ساده

    کاپ کیک قیفی و فنجانی خوشمزه کاپ کیک در مهمانی و دورهمی ها و حتی برای عصرانه با چایی یا نوشیدنی های دیگر استفاده می شود. ما در این جا ساده‌ترین...

  • سفارش آش شله قلمکار

    نویسنده : سپیده | تاریخ : ۱۱:۴۰ ب.ظ - شنبه ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ سفارش انواع آش و سوپ سفارش آش شله قلمکار شماره تماس :...

  • طرز تهیه میلک شیک شکلاتی

    ماهنامه کیک و شیرینی: اگر طرفدار شکلات هستید شیفته این شیک خوشمزه می شوید. میزان سرو: 2 نفر مواد لازم: بستنی شکلاتی: 4 اسکوپ ...

  • نکات ریز برای تهیه پاپ کورن های طعم دار

    وب سایت سوران: فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده رو همه بلدن… فقط کافیه مقداری روغن و نمک تو یه قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت رو بهش اضافه...