عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

پودر فلفل پاپریکای خانگی درست کنید

حامد 27 دقیقه پیش ادویه ها 3 بازدید

پودر فلفل پاپریکای خانگیپودر فلفل پاپریکای خانگی

اگر به دنبال یک فلفل پر کاربرد در منزل میگردید طرز تهیه پودر فلفل پاپریکای خانگی را به شما پیشنهاد میکنیم.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه این فلفل عالی را به شما بانوان گرامی آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه پودر فلفل پاپریکای خانگی فلفل دلمه ای قرمز 1 کیلو طرز تهیه پودرفلفل پاپریکای خانگی

فلفل دلمه ای را خوب شسته و آنها را خشک کنید.کلاهک فلفل ها را ببرید و دانه های آن را خارج کنید و با یک چاقو به صورت نواری فلفل ها را ببرید.فلفل ها را روی یک سیم مخصوص فر چیده و درون فر بگذارید . زیر سیم فلزی یک فویل قرار دهید تا آب فلفل ها روی فویل بریزد.فل را روی 120 درجه تنظیم کرده و بگذارید تا فلفل ها آرام آرام خشک شده و به مدت 3 ساعت درون فر بمانند.بعد از خشک شدن فلفل ها آنها را بیرون بیاورید و آسیاب کنید .این فلفل را میتوانید در بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی استفاده کنید و طعم بی نظیری نیز دارد.

درباره پاپریکا

اگر در بازار پودر پاپریکا را نیافتید بسته به نوع ذائقه تان فلفل مورد نظر را انتخاب کنید و به صورت حلقه حلقه در فر قرار دهید تا خشک شود و سپس با آسیاب آن را خرد کنید.از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد استفاده کنید این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین پی (بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نام ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.)دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

اشتراک

همچنین ببینید

همه خانم ها برای طعم بخشیدن به غذاهای خود نیاز به انواع واقسام اویه ها …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...