عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

کیک آتشفشانی ۵ دقیقه‌ای

کاپ کیک آتشفشانی یک کیک بی‌نظیر است که به روش‌های مختلف می‌توان آن را تهیه کرد.

این کیک از آن شیرینی‌جات فوق‌العاده خوشمزه است که تا ساعت‌ها طعم آن زیر دندان باقی می‌ماند و به این راحتی فراموش نمی‌شود. تنها دیدن ظاهر دلربای آن برای جذب هر کسی کافی است. با فرو کردن قاشق در وسط کیک، آتشفشان شکلات داغ فوران می‌کند. خلاصه این که این آتش‌فشان بهشتی است. تهیه این کیک خیلی خیلی راحت است و احتیاج به هیچ استعداد و تجربه خاصی در آشپزی ندارد.

روشی که در اینجا برای تهیه کاپ کیک آتشفشانی ارائه می‌دهیم از اول تا آخر ۵ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. اما نیاز به مایکروویو دارد. البته در صورتی که مایکروویو ندارید یا ترجیح می‌دهید از آن استفاده نکنید، می‌توانید از فر هم استفاده کنید. که البته در این صورت تهیه کاپ کیک آتشفشانی حدود ۱۰ دقیقه بیشتر زمان می‌برد. که باز هم زمان ناقابلی است. با خوردن این کیک فوق‌العاده احساس می‌کنید به یک رستوران مجلل رفتید و یک دسر خیلی شیک سفارش دادید، با این تفاوت که در راحتی خانه خود هستید.


مواد لازم

    آرد ۱/۴ پیمانه
    شکر ۱/۴ پیمانه
    پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
    نمک نوک قاشق
    کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری (۴۰ گرم)
    شیر پرچرب یا ماست ۳ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ کوچک (در دمای اتاق) ۱ عدد
    عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    شکلات تلخ ۶۰-۷۰ درصد ۲۸ گرم
    آب ۱ قاشق غذاخوری

 کیک آتشفشانی ۵ دقیقه‌ای

طرز تهیه:

ابتدا ماگی با ظرفیت دو پیمانه را آماده کنید. آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را داخل ماگ بریزید و با چنگال آنها را خوب با هم مخلوط کنید.

 سپس کره ذوب شده، شیر، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید. مجدداً خوب هم بزنید تا یکنواخت شود و هیچ آردی در کف ظرف باقی نماند.

حال تکه‌های شکلات تلخ را وسط ماگ بریزید. شکلات را به پایین فشار ندهید. نگران نباشید. این قطعات در حین پخت پایین خواهند رفت. حال یک قاشق آب را روی مایه بریزید. شاید باور نکنید، اما این یک قاشق آب نقش خیلی مهمی در تهیه کیک آتشفشانی دارد.

حال ظرف را به مدت ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه تا حداکثر ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید. زمان دقیق بستگی به قدرت مایکروویو شما دارد و بعد از یکی دو بار امتحان کردن این زمان برای شما مشخص خواهد شد. اما می‌توانید از روی ظاهر کیک تشخیص بدهید که آماده هست یا نه. کیک باید پف کرده باشد. در کناره های ماگ سفت به نظر برسد اما در مرکز کمی خیس باشد به طوری که با تماس انگشت در وسط کیک، کمی از آن به انگشت بچسبد.

اگر کیک خام به نظر می‌رسید ۵-۱۰ ثانیه دیگر آن را در مایکروویو قرار دهید. بعد از خارج کردن کیک آتشفشانی از مایکروویو پف آن می‌خوابد. مغز این کیک وقتی تازه از مایکروویو خارج شده خیلی داغ است پس ۵ دقیقه قبل از سرو کردن صبر کنید. در صورتی که می‌خواهید از فر استفاده کنید، کیک را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.


نکته:

ظرفیت ماگ یا کاسه‌ای که به عنوان قالب استفاده می‌کنید باید به اندازه ۲ پیمانه آب باشد. قبل از استفاده ۲ پیمانه آب داخل آن بریزید. باید حدوداً تا لب پر شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آموزش و طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه

    آش کشک پاییزی یکی از غذاهای محلی شهر فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه است و جزو مناطق باصفا و دیدنی ایران هستند. مواد لازم برای آش...

  • ازبین بردن بوی بد مرغ با چند ترفند ساده

    برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در این مطلب چند روش ساده برای ازبین بردن بوی بد مرغ...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدار

    کدو حلوایی در فصل زمستان برداشت می‌شود و بیشتر برای تهیه دسر‌های شیرین مورد استفاده قرار می‌گیرد. غذا‌های زیادی می‌توان با این ماده غذایی درست کرد،...

  • طرز تهیه ترشی میوه خشک

    طرز تهیه ترشی میوه خشک: من از میوه‌هایی که خشک کردم، ترشی درست کردم. راحت و آسان و خیلی خوشمزه، می‌شود از هر میوه‌ای دوست دارید استفاده...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن‌ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدر

    آش کدو با استفاده از کدو حلوایی و در هر منطقه ای به سبک خاصی تهیه می‌شود. آش کدو حلوایی اصفهانی، گیلانی، قمی و یزدی انواع مختلف آن در...

  • آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی

    روزنامه ایران - ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن ها

    وب‌سایت کاله: شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد....

  • رب به خانگی به روش سنتی

    حامد 4 ساعت پیش سس ها 7 بازدید یکی از رب هایی که در طب سنتی بسیار توصیه میشود رب به است. در ادامه مطلب زیر میخواهیم طرز تهیه...

  • طرز تهیه نان خوشمزه هندی

    مواد مورد نیاز: ¾ پیمانه آب گرم ۱ قاشق چای خوری مخمر خشک فعال ۳ قاشق چای خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ماست ۲ و ¼ پیمانه آرد...