عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

بریانی

مواد لازم:

گوشت سردست گوسفندی       

جگر سفید

پیاز

ادویه

نعنا تازه

برای هر نفر 80 گرم گوشت و 40 گرم جگر سفید لازم است. اگر جگر سفید دوست ندارید میتوانید برای هر نفر 120 گرم گوشت استفاده کنید.

طرز تهیه:

گوشت را به همراه پیاز و کمی ادویه نیم پز کنید. جگر سفید را کاملا بپزید. گوشت نیم پز و جگر سفید پخته را به همراه کمی نعنا تازه و یا خشک 2 بار چرخ کنید. ادویه هم اضافه کنید و در ظرفی ریخته و روی حرارت کم به همراه کمی روغن با دست ورز دهید.

در یک تابه کوچک کمی روغن ریخته کمی دارچین و نعنا خشک و اگر دوست دارید کمی خلال پسته ریخته و به اندازه  100 گرم از مخلوط گوشت را در ماهی تابه پهن میکنیم برای 1 دقیقه درب تابه را میگذاریم و 2 دقیقه هم بدون در روی حرارت باشد. 

برای سرو هم کمی نان در بشقاب گذاشته و کمی از آب گوشت را روی نان  ریخته و بریانی آماده شده را روی نان برمیگرداینم. این غذا به همراه سبزی و لیمو ترش و دوغ سرو میشدم. 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...