عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

چیکن توکی توز

مواد لازم:
سینه مرغ کامل      ١ عدد               ادویه تاکو        ٤ ق س              پنیر خامه ای        ١٥٠ گرم
اب داغ                 ١/٢ پ               نمک و فلفل      به میزان لازم      دیپ پنیر چدار      ١ پیمانه
نان                      به تعداد لازم     روغن مایع         به میزان لازم

مواد لازم برای ادویه تاکو:
پودر فلفل قرمز     ١ ق س      پودر سیر     ١/٢ ق س      پودر پیاز             ١/٢ ق س
فلفل پرک              ١ ق س     اورگانو         ١ ق س          پودر زیره سبز      ١ ق س
پودر پاپریکا          ١ ق س     فلفل سیاه    ١/٢ ق س       نمک                    ١ ق س

روش تهیه:
سینه های مرغ را با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا تغیر رنگ دهد
سپس ادویه تاکو ، پنیر خامه ای ، نمک و فلفل و آب اضافه کنید و زمان دهید تا کاملا پخته شود ( ٢-٣ ساعت )
** بعد از پخت نباید اب زیادی داشته باشد
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده ریش ریش کنید دیپ پنیر چدار را اضافه کرده و اجازه دهید مرغ در همان مواد مزه دار شود
نان های لواش ضخیم را بصورت گرد یا مربع برش بزنید و از این مواد به اندازه ١ ق.س روی نان قرار داده نان را رول کرده در سینی فر که کف ان را چرب کرده اید قرار دهید روی رول های نان هم روغن مالیده و به مدت ١٢-١٥ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ساندویچ ها برشته شود
سپس با سس دلخواه سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار