عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

قیف های مرغ

مواد لازم:

مرغ                 3 پیمانه       سس مخصوص        1 پیمانه            پیاز نگینی خرد شده         1 عدد
فلفل دلمه ای     1 پیمانه       فلفل تند                  2ق س             پنیر چدار رنده شده           1 پیمانه

پنیر موتزارلا     1.5 پیمانه    نان لواش                20 تا 25 عدد    سس دلخواه برای سرو
گشنیز              ٢ ق س

مواد مورد نیاز برای سس مخصوص:
سس گوجه فرنگی   250 گرم      آب                1/4 پیمانه     پودر فلفل قرمز       1/4 ق.چ
زیره سبز                1 ق.چ          پیاز              1 ق.س          سرکه سفید             1 ق.س
پودر سیر               1/2 ق.چ      نمک              1/4 ق.چ        پاپریکا                   1/4 ق.چ
شکر                      1/4 ق.چ

روش تهیه :
مرغ پخته شده را در ظرفی همراه با پیاز، فلفل دلمه ای، فلفل تند و سس مخصوص مخلوط میکنیم. نان های لواش بصورت گرد برش می زنیم هر نان را به دو قسمت تقسیم میکنیم و مقدار از مخلوط پنیر موتزارلا رنده شده و پنیر چدار رنده شده در وسط نان قرار دهید. از مخلوط مواد مرغی وسط نان قرار داده و نان را بصورت قیف می پیچیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید ، وسط سینی فر یک ظرف قرار داده و قیف ها را دور ظرف می چینیم. یک لایه از مابقی مخلوط پنیرها روی قیف ها میریزیم مجدد یک لایه از قیف های پیچیده شده را روی لایه پنیری میچینیم. در انتها که همه قیف ها را چیدیم ظرف را از وسط سینی فر برداشته و قیف ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم
بعد از اینکه قیف ها اماده شد و از فر خارج کردیم گشنیز خرد شده را روی قیف ها بریزیدو در فضای خالی وسط قیف ها یه ظرف حاوی سس دلخواه را جهت سرو قرار میدهیم.

میتوانیم به جای نان لواش از نان پیتا استفاده کرد

روش تهیه سس مخصوص :
تمام مواد را داخل ظرفی ریخته مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا سس آماده شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور پخت کوکو سبزی و مدل‌های تزئین آن

    برترین ها: کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که بسیار سریع و آسان هم تهیه می‌شود و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. درماه...

  • فست فود‌های خانگی خوشمزه (۲)

    وب سایت سر آشپز پاپیون: وقتی صحبت از فست فود به میان می آید سریع تصویری از یک غذای چرب و چیلی پر از سوسیس و کالباس جلوی چشممان نقش می بندد و...

  • غذا‌هایی که نیاز به قاشق ندارند!

    وب سایت روزیاتو: بدون شک بیشتر ما با آداب و اصول اولیه غذاخوردن آشنا هستیم و اگر فردی این مسایل ساده را رعایت نکند بسیار متعجب خواهیم شد. اما در...

  • فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم: شیر ۳.۵ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری خلال...

  • طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز

    کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم....

  • دستور پخت باقالی پلو با گردن

    باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذا‌های گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج‌ترین آن‌ها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با...

  • خشک کردن موسیر

    آموزش در ادامه مطلب.. "به نام خدا" ابتدا موسیرها را پوست کنده، با چاقو حلقه حلقه کرده(نه نازک نه خیلی ضخیم) در ظرفی...

  • نکات کاربردی برای درست کردن پاستا

    از زبان یک سرآشپز معروف که در درست کردن پاستا مهارت خاصی دارد بشنوید که موقع درست کردن پاستا چه اشتباهاتی را نباید مرتکب شوید: ۱. از قابلمه‌ی...

  • آموزش تهیه‌ی کمپوت توت فرنگی

    فصل تابستان در راه و گرما هم شروع شده است. پس وقت آن است که دست به کار شویم و نوشیدنی‌های خنک درست کنیم و از این تابستان فوق العاده لذت ببریم. با...

  • طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

    نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه است که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه‌ای را به نقل از تصویر زندگی...