عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات


فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید


موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید، برای استفاده بر روی موهای صورت , بینی , ابرو و موهای بدن، شانه مخصوص برای کوتاه کردن و تمیز کردن اطراف گردن، شانه های مخصوص برای کوتاه کردن مو ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 99000 تومان

چوربای ازوگلین/ آش ازوگلین / Ezogelin Çorbası

چوربای ازوگلین/ آش ازوگلین /  Ezogelin Çorbası

برای من که آش ها و چورباها جایگاه ویژه ای داشته و فکر میکنم در فصول سرد چیزی به اندازه یک چوربای ساده، خوشمزه و مغذی لذت بخش نباشد. این چوربا شبیه چوربای دال عدس/عدس قرمز است ولی با پوره کن، پوره نمیشود و برنج و بلغور هم دارد.

چوربای ازوگلین ترکیه، منتسب به عروس خانمی به نام EZO از شهر قاضی آنتپ ترکیه می باشد. دستوری که من ازش استفاده کردم مربوط به خانم Fatma Önal است که منطبق بر ذائقه خودم تدارک دیدم.

از این مواد میزان معقول و نسبتاً زیادی چوربا به دست می آید.

مواد لازم:

دال عدس/عدس قرمز/Kirmizi Mercimek: یک فنجان فرانسه (فنجان پلوپزی هم می توان در نظر گرفت)
برنج آش تبریز/برنج نیمه شکسته/برنج ریز نیم دان: دو قاشق غذاخوری سرپر بلغور گندم ریز: دو قاشق غذاخوری سرپر پیاز: یک عدد روغن برای سرخ کردن پیاز: 1 عدد پودر نعنای خشک شده: دو قاشق غذاخوری فلفل قرمز ترکیه یا Pul Piber ترکیه: به میزان لازم زردچوبه: به میزان لازم (کم) کره برای افزودن به چوربا در انتها: یک قاشق غذاخوری قرص اشکنه مرغ: یک عدد سیر رنده شده: نصف حبه (من از پودر سیر استفاده می کنم) آب: به میزان لازم (بهتر است در دو الی سه مرحله آب را اضافه کنید تا راحتتر جابیفتد) رب گوجه فرنگی: به میزان لازم (من دو قاشق غذاخوری رب خانگی استفاده می کنم. برای خوشرنگ شدن آن می توان اول در کمی روغن تفت داد و به آش اضافه کرد. رب های صنعتی رنگ و غلظت بیشتری دارند برای همین باید میزان کمتری استفاده کرد تا طعم رب غالب نباشد). آبلیمو یا آبغوره برای سرو (من آبغوره را به خود چوربا اضافه می کنم و آبلیمو را حین خوردن به محتویات بشقاب خودم اضافه می کنم). نمک: به میزان نمک دقت شود چون قرص عصاره مرغ و رب، حاوی مقادیری نمک می باشند. در اصل دستور کمی از رب فلفل ترکیه استفاده می شود. چون من دسترسی ندارم، استفاده نمی کنم.

 

طرز تهیه:

1-   دال عدس، پرنج و بلغور را پاک کرده، شسته و درون کاسه ای میریزیم و رویش آب اضافه می کنیم و می گذاریم حداقل یک ساعت خیس بخورد. هرچه بیشتر خیس بخورد، پخت چوربا زمان کمتری می برد.

2-   پیاز را پوست کنده و نگینی خرد کرده و با روغن با حرارت متوسط تفت می‌دهیم تا کاملاً سبک شود. بهتر است زیاد رنگ عوض نکند. (در انتهای این مرحله می توانید پودر نعنا و پودر فلفل را نیز افزوده و خیلی کم تفت دهیم تا خوش رنگ و بوتر شود. ولی من این کار را نمی کنم).

3-   آب و دال عدس، برنج و بلغور خیس خرده را به قابلمه می افزائیم و در حرارت متوسط می گذاریم بپزد. حرارت بهتر است تا زمان پخت، متوسط باشد تا خوب بجوشد و پخته شود. هر جا نیاز بود آب اضافه می کنیم. من یکی دو بار آب داغ به چوربا اضافه کردم.

4-   وقتی مواد پخت و به عبارتی وا رفت، حرارت را کمتر کرده پودر نعنا و فلفل ترکیه، قرص عصاره مرغ له شده، پودر سیر، نمک در صورت نیاز و رب را که در آب رقیق کرده ایم به چوربا می‌افزائیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم خوب جا بیفتد. تهیه این چوربا کمی علیرغم سادگی اش، کمی زمانبر است.

5-   مواد وقتی کاملاً پخت، لعابدار شد و جا افتاد، در انتها کمی کره و کمی آبغوره می افزائیم و می گذاریم چند غل بزند و زیرش را خاموش می کنیم و سرو می کنیم.

6-   برای سرو می توانیم کمی فلفل قرمز و نعنا را با کره تفت دهیم و به چوربا بیفزائیم.

7-   چوربا را با لیموترش یا آبلیموی تازه در کنار چوربا سرو کنید. نوش جان.

 

نکات:

1- اگر ضیق وقت دارید، می توانید این چوربا را در زودپز تهیه کنید.

2- به جای قرص عصاره مرغ می توانید از قرص عصاره گوشت و یا آب گوشت و یا آب مرغ استفاده کنید. 

3- به سایر نکات در طول پخت اشاره شد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار