عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات


فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید


موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید، برای استفاده بر روی موهای صورت , بینی , ابرو و موهای بدن، شانه مخصوص برای کوتاه کردن و تمیز کردن اطراف گردن، شانه های مخصوص برای کوتاه کردن مو ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 99000 تومان

فیله مرغ اسپایسی

فیله مرغ اسپایسی

علاقه من به غذاهای ساده، بی دردسر و در عین حال خوشمزه همیشه زیاد بوده و به مرور، بیشتر هم شده. پس هیچ فرصتی رو برای تهیه چنین غذاهایی از دست نمیدم. این فیله مرغ هم یکی از اونهاست. دستور اصلی اون متعلق به «خواهر کوچک و عزیزدلم پرستو جان» هستش. فیله مرغ بافت خوشمزه و نرمی داره، زود پخته میشه و همه جوره میشه طعم دارش کرد. ورژن سوخاری اون گرچه خوشمزه هم هست ولی مشکلات خودش رو هم داره. بافتش کریسپی و شکننده میشه، قابل استفاده با پلو نیست. وقتی هم کمی میمونه، بافتش رو از دست میده و مهمتر از همه، قطعات پودر سوخاری ازش درون روغن میریزه و روغنش بلااستفاده میشه.

ولی با این روش فیله خیلی طعم دار و نرمه و روغنش به قدری خوش عطر و بو است و نمیسوزه که میشه ازش مجدداً استفاده کرد.

مواد لازم: (من هربار با ادویه های متفاوت تهیه می کنم)

فیله مرغ: به تعداد لازم (من نفری 3 تا در نظر می گیرم) پودر سیر: به میزان دلخواه (بهتر است کمی زیاد باشد) پودر پیاز: به میزان دلخواه چاشنی مرغ و ماهی: به میزان دلخواه فلفل قرمز: به میزان دلخواه زعفران خشک: به میزان لازم پودر انبه (نوعی ادویه قابل تهیه از عطاریها) در صورت تمایل به میزان دلخواه پودر هل: به میزان دلخواه پودر زنجبیل (این بار استفاده نکردم): به میزان کم آویشن: به میزان کم ادویه کاری (این بار استفاده نکردم): به میزان کم نمک: به میزان کم روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان کافی (من کمی زیاد برمیدارم و مجدداً برای پخت ازش استفاده می کنم و از مارک روغن ذرت فامیلا استفاده می کنم)
کره (در انتها): مقداری

طرز تهیه:

1- فیله ها را شسته و میگذاریم آبش کاملا برود.

2- سپس با گوشت کوب و یا استیک کوب (من گوشت کوب دارم) به آرامی روی فیله ها فشار می دهیم تا مسطح شود ولی نمیخواهیم هم بافتش را از دست بدهد. پس لهش نمی کنیم.

3- سپس ادویه های دلخواه را روی یک طرف همه فیله ها می پاشیم. بعد بر می گردانیم و روی طرف دیگر می پاشیم.

 

 

4- درون تابه روغن مایعمان را ریخته و اجازه می دهیم حسابی گرم شود.

5-  فیله ها را درون تابه میچینیم. حرارت اجاق در ابتدا کمی زیاد باشد تا فیله خود را بگیرد. بعد حرارت را کم می کنیم تا فیله مغزپخت شود. (در صورت تمایل می توانیم روی تابه یک روزنامه قرار دهیم). در انتها دوباره حرارت را کمی زیاد می کنیم تا فیله خوشرنگ شود.

6- در انتهای پخت و قبل از سرو چند تکه کره روی تک تک فیله ها قرار می دهیم تا روی فیله آب شده و فیله خوش طعمتر شود.

7- سپس از روی حرارت برداشته، در صورت تمایل روی دستمال کاغذی آشپزخانه (دستمال رولی های عریض) قرار می دهیم تا روغنش برود.

8- می توانیم بدون نان، همراه با نان، همراه با کته یا دمپختک سرو کنیم.

9-  من با گوجه فرنگی، ریحان تازه، خیارشور و زیتون با مغز فلفل سرو کردم. روش چندقطره آب لیموی تازه هم بچکونیم خوشمزه میشه.

10- نوش جان.

 

نکات:

1- این روش یکی از هزار روش تهیه غذا با فیله مرغ است.

2-  ادویه ها را بنا به ذائقه خود ترکیب کنید.

3-  به نکاتی که به ذهنم می رسید در طول متن اشاره شد.

 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار