عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات


فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید


موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید، برای استفاده بر روی موهای صورت , بینی , ابرو و موهای بدن، شانه مخصوص برای کوتاه کردن و تمیز کردن اطراف گردن، شانه های مخصوص برای کوتاه کردن مو ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 99000 تومان

سالاد عدس (مجلسی و خوشمزه)

این سالاد را دو سال قبل در مهمانی پاگشایی که مامانم برای دخترخاله شراره ام و همسرش ترتیب داده بود، در رستوران "جلالی سردرود (امیر) برج شهر تبریز" خوردیم که خیلی مورد پسند من قرار گرفت. از آن وقت تاحالی ماهی یک بار یا دوماه یکبار درست میکنم و هرکس میخورد خیلی خوشش می آید. طعم و بافت عدس اصلا غالب نیست و بسیار سبک و خوشمزه است. به عنوان یک وعده غذایی نیمه سبک هم میتوان از آن استفاده کرد.

چرا این سالاد را تهیه کنیم؟

یک وعده غذایی کامل است. به علت وجود عدس بسیار مغذی بوده و بچه ها از آن استقبال می کنند. یک سالاد نسبتاً جدید است. تهیه آن بسیار آسان بوده و سریع آماده می شود. کاملاً گیاهی است.

مواد لازم:

عدس خام: یک و نیم پیمانه پلوپز (همان یک و نیم فنجان فرانسه، منظورم فنجان است. نه لیوان فرانسه) کنسرو ذرت: دو سوم کنسرو (از ذرت تایلندی منجمد فله ای استفاده می کنم) خیارشور: 250 گرم (مارک یک و یک فله ای طعم سرکه ای استفاده کردم) کنسرو نخود فرنگی (طعم دودی دارد): یک قوطی مغز گردو: تعدادی (5 عدد استفاده کردم) شوید: چند ساقه روغن مایع برای آبپز کردن عدس: یک قاشق غذاخوری (روغن ذرت فامیلا استفاده می کنم) روغن مایع یا روغن زیتون برای سالاد: یک قاشق غذاخوری (چون روغن زیتون کمی بو دارد، من با روغن مایع تدارک می بینم) سس مایونز: دو قاشق غذاخوری سرپر (مارک مهرام استفاده می کنم) ماست همزده: یک قاشق غذاخوری سرپر (ماست سون کم چرب استفاده می کنم) نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم آبلیمو برای رقیق کردن سس: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1-  عدس را پاک کرده، با آب سرد شسته، درون کاسه ای ریخته و میگذاریم چندساعتی خیس بخورد.

2- بعد عدس را آبکش کرده و درون قابلمه ریخته و با یک قاشق روغن مایع و کمی نمک آبپز می کنیم. حرارت اجاق متوسط باشد. عدس باید در حدی بپزد که مغزپخت شود ولی وا نرود. بعد از پخت، درون آبکش ریخته و با آب خنک کاملاً می شوئیم. با این کار هم عدس خنک شده و حین هم زدن له نمی شود و هم رنگ قهوه ای و بویش را پس می دهد. سپس درون آبکش، زیرش ظرفی قرار می دهیم و در یخچال قرار می دهیم تا هم خودش را بگیرد و هم آب اضافی اش را پس بدهد.

3- سپس خیارشورها را شسته و خرد می کنیم.

4- ذرت را از آبش جدا می کنیم.

5- نخودفرنگی را از آبش جدا می کنیم. من یک آبی هم رویش می گیرم. میگذارم آبش برود.

6- گردو را خرد می کنیم.

7- شوید را شسته و خرد می کنیم.

8- همه مواد (عدس آبپز، خیارشور خردشده، ذرت، نخودفرنگی، گردوی خردشده و شوید) فوق را درون کاسه میریزیم، یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یا روغن زیتون را به مواد افزوده و به آرامی با قاشق هم می زنیم.

9- درون یک کاسه سس را متشکل از سس مایونز، ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه ریخته و کاملا مخلوط می کنیم.

10- سس را به مواد اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

11- در نهایت در ظرف سرو ریخته و سرو میکنیم. (من با سه تا "زیتون با مغز بادام" تزئینش کردم)

12- نوش جان.

نکات:

1- میزان فلفل سیاه این سالاد بهتر است کمی زیاد باشد.

2- مواد بهتر است کمی خشک باشند تا سالاد آبکی نشود.

3- این سالاد قابل نگهداری تا چند روز در یخچال با در بسته می باشد.

4- می توان ماست را حذف کرد ولی من ترکیب سس مایونز با ماست ترجیح می دهم.

5- می توان از ادویه اسموکی (طعم دود) در این سالاد استفاده کرد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار