فروش ویژه موزن میکرو تاچ سوئیچ بلید

مواد لازم
اندازه
ماهي قزل آلا
4 عدد
سس سويا
يك چهارم پيمانه
زعفران(ساييده حل شده در آب جوش)
يك دوم قاشق چايخوري
نمك و فلفل
به ميزان لازم
تخم مرغ
2 عدد
آرد
به ميزان لازم
پودر سوخاري
به ميزان لازم
روغن
به ميزان لازم
ورقه بادام
100 گرم
طرز تهيه:
1. آبشش هاي ماهي را بيرون آورده شكم آن را برش دهيد.
2. پس از تميز كردن،شستن،خشك كردن، تيغ آنرا يك تكه خارج ميكنيم.
3. سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط كرده و به وسيلۀ قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي مي ماليم.
4. تخم مرغ را در ظرفي شكسته با چنگال ميزنيم.
5. ماهي را در آرد غلطانده، داخل تخم مرغ مي زنيم و بعد در پودر سوخاري مي غلطانيم.
6. مقداري روغن در تابه ريخته روي حرارت مي گذاريم. پس از آنكه داغ شد، ماهي را در آن سرخ مي كنيم.
7. يك طرف ماهي كه سرخ شد برگردانده طرف ديگر را سرخ ميكنيم و ورقه هاي بادام را اضافه مي كنيم تا طلايي شود.
نوش جان
گردآوري و تنظيم: بهترينها