عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

آموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه

آموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویهطرز تهیه سالاد الویه به همراه هویج 

سالاد الویه به دوست تزیین هویج یکی از خوشمزه ترین پیش غذا هاي ایرانی هست در ادامه میتوانید با یادگیری تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه ما را دنبال نمایید .

آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد نخست برای ۳ نفر

آرد به میزان لازم

شیر نصف لیوان

خمیر مایه ۱قاشق رستوران

نمک ۱قاشق رستوران

شکر نصف قاشق رستوران

آب ولرم نصف لیوان

روغن یک سوم لیوان

سالاد الویه به میزان دلخواه

آموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویهسالاد الویه با هویج 

شما می‌توانید از این خمیر قیفی شکل برای پیتزا یا سالاد الویه و سالاد مرغ هم بهرهگیری کنید.
خمیرمایه و شکر را آمیخته می‌کنیم و آب ولرم افزون می‌کنیم و درب ظرف را میگذاریم و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه در یکجای گرم و تاریک مانند داخل کابینت بماند تا عمل بیاید

شیر را کمی گرم میکنیم و با روغن و مایه خمیر فعال شده آمیخته می‌کنیم بعد آرد و نمک را آمیخته و الک کرده و به آمیخته افزون می‌کنیم.

آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد افزون می‌کنیم و مفید ورز می‌دهیم و یک پارچه یا سلفون روی خمیر می‌اندزیم . به مدت ۲ ساعت میگذاریم در یکجای گرم تا حجم خمیر دو برابر شود.

بعد از خمیر گلوله هاي کوچکی برمی داریم و به شکل نوارهای بلند درمی آوریم قیف را کمی چرب کرده و نوارها را دور آن می پیچیم «تا بالای قیف نپیچید»

آموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویهآموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویهآموزش الویه با تزیین هویج

بعد روی خمیرها را زرده تخم مرغ میزنیم میتوانید از زعفران دم کرده هم بهرهگیری کنید. این طوری نان هاي خوش رنگ تری دارید

آموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه

قیف ها را داخل فر از گذشته گرم شده میگذاریم تا با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد. قیف ها را سرپا در سینی فر بگذارید .
پس از پختن و سرد شدن سالاد الویه آماده شده را داخل قیف ریخته و با برگ تربچه یا کاهو یا کلم بروکلی تزئین کنید

آموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویهآموزش تصویری تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه  نکاتی برای تهیه سالاد الویه به شکل هویج

۱» رفقا عزیز اگر قیف مخصوص در دسترستان نیست می‌توانید با بهرهگیری از فویل آلومینیوم «اگر ضخیم باشد بهتر هست» قیف بسازید اگر داخل قیف ها را با فویل پر کنید بهتر هست زیرا دیگر هنگام پیچیدن خمیر تو رفتگی پیدا نمی‌کند.

۲» اگر وقت یا حوصله خمیر درست کردن را ندارید می‌توانید از پودر آماده خمیر پیتزا بهرهگیری کنید
۳» بهتر هست بعد از درست کردن خمیر آن رابه قیف ها بپیچید، قیف ها را در سینی فر بگذارید و روی آن را نایلون بگیرید ودر جای گرم قرار دهید تا خمیر به عمل آید اینگونه هویج هاي پوک تر و نرم تری خواهید داشت.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار