عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

لواشک هندوانه درست کنید

اسم لواشک که می آید، آب از دهانمان سرازیر می شود. لواشک های مرسومی وجود دارند که حتما طعم آنها را تجربه کرده، یا شاید خودتان درست کرده باشید. اما در این مطلب با چیزی عجیب مواجه ایم، لواشک هندوانه!

تحریریه پارسینه: برای درست کردن لواشک باید میوه ها را پوره و سپس خشک کرد. لواشک اولین بار در سال 1983 معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن را آماده بخرید، نمی دانید از چه چیزهایی درست شده است. برای اینکه از ترکیبات لواشک اطلاع داشته باشید می توانید خودتان آن را درست کنید.

لواشک هندوانه درست کنید روش تهیه:

۱. پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید.

۲. هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید، بعد آن را درون دستگاه غذاساز به همراه شکر بریزید و پوره کنید تا صاف و یکدست شود.

۳. پوره هندوانه را روی یک توری پارچه ای ریخته و بگذارید تا آب آن گرفته شود.

۴. هندوانه را در قالب مستطیل شکل که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده به ابعاد ۲۰ در ۳۰ سانتی متری پهن کرده، قالب را در زوایای مختلف بچرخانید تا پوره هندوانه به طور مساوی کف آن را پر کند.

۵. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کاملا خشک شود. (در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن خارج شود. نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن لواشک تعیین کرد؛ زیرا این زمان به اندازه و ضخامت لایه پوره بستگی دارد.)

۶. قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید. بعد آن را به ابعاد دلخواه برش زده و درون کیسه نایلونی قرار دهید.

لواشک هندوانه درست کنید
** در صورت تمایل ۲ قاشق سوپ خوری عسل به هندوانه اضافه کنید تا لواشک شیرین تر شود.
 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار