عضویت در کانال تلگرامی سایت

تبلیغات

طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل

طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل

پاستای زیتون و پسته به همراه مرغ گریل غذای خوشمزه و دلپذیری است که در بخش آشپزی تاپ ناز به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل

سینه مرغ:300 گرم

زیتون:12 عدد

پاستای فرمی:200 گرم

سیر:4 حبه

پودر پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای ):2 قاشق چای خوری

همچنین بخوانید : همه دستور تهیه های غذاهای سریع (فست فود)

طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل

طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل

ابتدا سینه های مرغ را کمی پهن می کنیم و با کمی روغن ، پاپریکا ، نمک و فلفل و پودر سیر آنرا مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم ، پاستا ها را در آب جوش ریخته و پس از پخت آبکش می کنیم ، زیتون ها را بسیار ریز خرد می کنیم ، پسته، ریحان، سیر و مقداری روغن را بخوبی می کوبیم ( از آسیاب برقی هم می توانید استفاده کنید ) تا یک سس سبز رنگ آماده شود ، همه مواد را داخل یک تابه بزرگ که از قبل گرم کرده ایم می ریزیم کمی روغن به آن اضافه کرده و زیتون ها را به مخلوط سس اضافه می کنیم  و پاستا ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با سس مزه دار شوند، حتی می توانید باز هم مقداری روغن زیتون اضافه کنید، داخل یک تابه گریل داغ مرغ ها را بدون روغن کمی کبابی می کنیم،  برای هر طرف 2 دقیقه گریل می کنیم تا مرغ ها حاضر شوند ، پاستا با سس سبز را یک طرف ظرف سرو بریزید و فیله مرغ را هم در طرف دیگر ظرف می گذاریم و کمی پودر پنیر پارمسان روی آن می ریزیم .

طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل نکات تکمیلی در مورد پاستای زیتون

پاستای زیتون جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پاستای زیتون را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پاستای زیتون و پسته همراه با مرغ گریل

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • آموزش و طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه

    آش کشک پاییزی یکی از غذاهای محلی شهر فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه است و جزو مناطق باصفا و دیدنی ایران هستند. مواد لازم برای آش...

  • ازبین بردن بوی بد مرغ با چند ترفند ساده

    برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در این مطلب چند روش ساده برای ازبین بردن بوی بد مرغ...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدار

    کدو حلوایی در فصل زمستان برداشت می‌شود و بیشتر برای تهیه دسر‌های شیرین مورد استفاده قرار می‌گیرد. غذا‌های زیادی می‌توان با این ماده غذایی درست کرد،...

  • طرز تهیه ترشی میوه خشک

    طرز تهیه ترشی میوه خشک: من از میوه‌هایی که خشک کردم، ترشی درست کردم. راحت و آسان و خیلی خوشمزه، می‌شود از هر میوه‌ای دوست دارید استفاده...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن‌ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • طرز تهیه آش کدو حلوایی به ۴ روش پرطرفدر

    آش کدو با استفاده از کدو حلوایی و در هر منطقه ای به سبک خاصی تهیه می‌شود. آش کدو حلوایی اصفهانی، گیلانی، قمی و یزدی انواع مختلف آن در...

  • آش بادمجان، یک آش سنتی اصیل ایرانی

    روزنامه ایران - ریزان صداقت: آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم...

  • طرز تهیه چکدرمه، غذای محلی ترکمن ها

    وب‌سایت کاله: شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد....

  • رب به خانگی به روش سنتی

    حامد 4 ساعت پیش سس ها 7 بازدید یکی از رب هایی که در طب سنتی بسیار توصیه میشود رب به است. در ادامه مطلب زیر میخواهیم طرز تهیه...

  • طرز تهیه نان خوشمزه هندی

    مواد مورد نیاز: ¾ پیمانه آب گرم ۱ قاشق چای خوری مخمر خشک فعال ۳ قاشق چای خوری شکر ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ماست ۲ و ¼ پیمانه آرد...